Stående fotoböcker

Stående fotoböcker

Skapa en stående fotobok med önskefoto för alla dina favoritbilder av familjen och stoltsera med din skicklighet som porträttfotograf. De är enkla att anpassa som du vill. Så, låt kreativiteten flöda och beställ din online.

  • Skapa en stående fotobok av hög kvalitet
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa din stående fotobok

 

Skapa en stående fotobok med önskefoto

Om du älskar att fånga de speciella ögonblicken med dina vänner och familj kanske du vill visa dem i en stående fotobok? En stående fotobok kan ge selfies-bilderna från din smartphone ett nytt liv eller visa upp alla de spontana bilder på personerna du älskar. Det finns ett antal storlekar att välja mellan. Det är en fantastisk present att designa en medium-stor stående fotobok med bilder av dina bästa vänner. Och med en extrastor stående fotobok kan du skapa en utstående coffee-table-book att ha hemma. Så här kommer du igång.

Hur du skapar din egen stående fotobok

Vårt fotoboksprogram ger dig möjligheten att anpassa en fotobok i stående, liggande eller kvadratiskt format. När du har valt stående kan du helt enkelt välja den storlek du vill använda. Nu är det dags att låta kreativiteten flöda och ha lite kul. Ladda upp bilderna du älskar, experimentera med layouter och börja skapa din stående fotobok som du vill ha den. Du kan även lägga till clipart och text och det finns många bakgrundsfärger och mönster som du kan testa.

Beställ din stående fotobok online

Ta en titt på förhandsgranskningen av din fotobok. Om du är nöjd med layouten och dina bilder ser perfekta ut kan du klicka “lägg till i varukorg”. Här kan du lägga den sista touchen på din stående fotobok, som glansiga sidor för att verkligen visa de livfulla färgerna i dina bilder. Du kan välja ett omslag av linne eller konstläder och även lägga till en titel. Eller, för att göra din stående fotobok ännu mer personlig, kan du lägga till din egen bild på omslaget. Allt du behöver göra nu är att beställa och få din fotobok levererad till din dörr.

Skapa nu

Rated 4 of 5 based on 8853 reviews
 
Bra kvalitet och många valmöjligheter

Bra kvalitet på produkterna. Har framförallt gjort fotoböcker. Lätt att arbeta med. Stort urval, många verktyg, tydlig information. Så nöjd med resultaten.
Läs mer

– Elisabeth
 
 
Fotokalender

Jag är otroligt nöjd med mina kalendrar. Fantastiskt skärpa i bilderna. När jag börjar planera min kalender eller fotobok kan jag inte slita mej utan sitta i timmar för det är så roligt
Läs mer

– Rita
 
 
Superfina fotoböcker till ett bra pris…

Superfina fotoböcker till ett bra pris och kvalitet. De är alltid lika uppskattade och detta är vår 3:e fotobok. Jag brukar rekommendera Önskefoto till mina vänner.
Läs mer

– Deborah
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.