Liten fotobok

Liten fotobok

Håll dina favoritminnen levande med en liten fotobok från önskefoto. Det finns många fantastiska sätt att göra din lilla fotobok personlig med vårt fotoboksprogram. Och det kunde inte vara lättare att beställa din personliga bok online.

  • Skapa en liten fotobok av hög kvalitet
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa din liten fotobok

 

Sparar livets små ögonblick i en liten fotobok

Små fotoböcker är fantastiska små presenter och de är perfekta för att ta med sig sina favoritbilder när man är bortrest. Med en 10 x 10 cm minifotobok kan du enkelt bläddra igenom dina familjebilder. Och varför inte ge någon en liten 13 x 10 cm fotobok som ett minne till någon speciell? Du kan själv skapa en liten fotobok genom att göra omslaget personligt med bilderna du älskar. Och om du väljer den lilla liggande fotoboken kan du välja ett hårt omslag i linne, konstläder eller med en bild.

Hur du gör en liten fotobok

För att göra en personlig fotobok kan du gå till vårt lättanvända fotoboksprogram. Du hittar en mängd olika storlekar att välja bland, inklusive små, medium-stora, stora och extrastora fotoböcker. Du kan även välja formatet som du vill ha till framkallningen. För att göra en mini-fotobok, välj vår minsta design på 10 x 10 cm – även om den är för stor för att rymmas i fickan så kan du lätt få ner den i en mindre väska. Och om du redan har skapat en stor liggande fotobok att ha hemma kan du återskapa en mindre version av fotoboken att ge bort som present.

Redo att beställa din lilla fotobok?

Oavsett om du gör en mini-fotobok eller anpassar en extrastor bok finns det mängder av roliga sätt att experimentera med layouter och designer i vårt fotoboksprogram. Bara ladda upp dina bilder och lek med clip art, masker och mer. När du är nöjd klickar du “lägg i varukorg” för en sista touch- Om du har skapat en 10 x 10 cm mini-fotobok eller en 13 x 10 cm liggande bok kan du välja glansigt papper för en bättre färgkontrast. Och allt du behöver göra att är att bekräfta din beställning och få din fotobok skickad till dig.

Skapa nu

Rated 4.1 of 5 based on 9506 reviews
 
Alltid lika spännande när den nya…

Alltid lika spännande när den nya fotoboken kommer... jag gör minst två/år. Barn och barnbarn älskar verkligen att titta i dom. Bilderna blir klara o fina. Jag är inte den bästa fotografen, men roligt att göra som en "dagbok". Saknar att det... Läs mer

– Ulla
 
 
Snygg

Snygg, hållbar och minnesrik fotobok
Läs mer

– Enger
 
 
Framkalla bilder

Allt jättebra utom att jag alltid misslyckas med att utnyttja rabatten. Måste rabattkoden vara så lång och krånglig eller som idag när jag tänkte sätta igång att beställa en fotobok. Då har rabatterbjudandet gått ut igår. Det är inte s... Läs mer

– Ove
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.