Covid-19 uppdatering: Vi producerar och levererar som normalt, så du kan fortsätta att skapa och beställa hos oss. Försiktighetsåtgärder för att skydda våra anställda har vidtagits och vi fortsätter att leverera produkter med samma höga standard som tidigare.Läs mer

 

 Omslag till personliga fotoalbum

Omslag till personliga fotoalbum

Ge dina fotoalbum en personlig touch med ett fotoboksomslag från önskefoto. Du kan använda dina egna bilder för att skapa ett unikt omslag till ditt album, gör sedan resten av din bok personlig enligt dina önskemål. Så här kommer du igång och beställer online.

  • Skapa ett anpassat fotoboksomslag av hög kvalitet
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa din fotoalbum

 

Skapa ditt eget personliga fotoalbumsomslag

Ge din fotobok en speciell sista touch med ett personligt omslag till albumet. Med våra många alternativ kan temat till din fotobok gå från framsidan till baksidan. För att ge ett bröllopsalbum en traditionell look, varför inte välja ett omslag i konstläder av hög kvalitet? Och för att skapa ett juligt album, kan du välja ett lysande rött linneomslag. Du kan också göra omslagen på framsidan av dina album med en titel. Men för en ännu mer personlig bok, varför inte skapa ett personligt fotoboksomslag med dina egna bilder?

Så gör du ditt fotoalbumsomslag personligt med en bild

Det är så enkelt att designa ditt eget fotoalbumsomslag. Du kan lägga till bilder till alla våra designer med mjuka och hårda omslag från extra stora kaffebordsböcker till mediumstora album. När du har valt den storlek och det format du vill ha, kan du skapa ditt anpassade fotoboksomslag med vårt skaparverktyg. Du kan ladda upp bilder som passar de layouter vi föreslår. Och för en riktigt imponerande design på omslaget, kan du ha en stor bild som går runt hela fotoalbumet och täcker båda fram- och baksidan.

Redo att beställa din designade fotobok?

När du är nöjd med designen på omslaget till din fotobok, kan du lägga till en titel, och kanske skriva något på omslagets baksida. Det finns massor av fantastiska teckensnitt att välja bland också, så att du kan hitta rätt stil som matchar ditt tema. Nästa steg är att klicka på “lägg till i varukorgen”. Om du har valt att inte ha ett bildomslag, kan du välja vilket material du vill binda din bok i och lägga till en titel i detta skede. Gör sedan din beställning och vänta på att din fotobok ska komma med posten.

Skapa nu

Rated 3.7 of 5 based on 8519 reviews
 
Händelser

Har alltid gillat att jobba i eran app för mobilen, är helt nöjd med mina beställningar när jag får tillbaka mina alster. Foto böckerna jag gör är oftast gåvor till mina nära o kära vilket uppskattas väldigt mycket. Värdet på en bok... Läs mer

– Jan
 
 
Enklaste fotoboken.

Jag har gjort fotoböcker på de flesta ställen, men ingen har ett så enkelt program som Önskefoto! När jag gör det offline så hamnar nya bilder jag väljer till mappen direkt i programmet. När jag gör en resefotobok, vill jag gärna ha en ka... Läs mer

– Harriet Pedersson
 
 
Min fotobok blev mycket bra

Min fotobok blev mycket bra, mycket tack vare ett enkelt sätt att göra den på
Läs mer

– Torbjörn Jonsson
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.