Information om leverans till jul. Det här året kommer sannolikt att bli en extra utmanande julsäsong för e-handeln. Vi är väl förberedda och säkra på vår förmåga att producera i tid men det bästa sättet att garantera att du har din beställning i tid till jul är att beställa så tidigt som möjligt. Detta vill också hjälpa till att minska belastningen för Posten och våra leveranspartners.

 

 Omslag till personliga fotoalbum

Omslag till personliga fotoalbum

Ge dina fotoalbum en personlig touch med ett fotoboksomslag från önskefoto. Du kan använda dina egna bilder för att skapa ett unikt omslag till ditt album, gör sedan resten av din bok personlig enligt dina önskemål. Så här kommer du igång och beställer online.

  • Skapa ett anpassat fotoboksomslag av hög kvalitet
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa din fotoalbum

 

Skapa ditt eget personliga fotoalbumsomslag

Ge din fotobok en speciell sista touch med ett personligt omslag till albumet. Med våra många alternativ kan temat till din fotobok gå från framsidan till baksidan. För att ge ett bröllopsalbum en traditionell look, varför inte välja ett omslag i konstläder av hög kvalitet? Och för att skapa ett juligt album, kan du välja ett lysande rött linneomslag. Du kan också göra omslagen på framsidan av dina album med en titel. Men för en ännu mer personlig bok, varför inte skapa ett personligt fotoboksomslag med dina egna bilder?

Så gör du ditt fotoalbumsomslag personligt med en bild

Det är så enkelt att designa ditt eget fotoalbumsomslag. Du kan lägga till bilder till alla våra designer med mjuka och hårda omslag från extra stora kaffebordsböcker till mediumstora album. När du har valt den storlek och det format du vill ha, kan du skapa ditt anpassade fotoboksomslag med vårt skaparverktyg. Du kan ladda upp bilder som passar de layouter vi föreslår. Och för en riktigt imponerande design på omslaget, kan du ha en stor bild som går runt hela fotoalbumet och täcker båda fram- och baksidan.

Redo att beställa din designade fotobok?

När du är nöjd med designen på omslaget till din fotobok, kan du lägga till en titel, och kanske skriva något på omslagets baksida. Det finns massor av fantastiska teckensnitt att välja bland också, så att du kan hitta rätt stil som matchar ditt tema. Nästa steg är att klicka på “lägg till i varukorgen”. Om du har valt att inte ha ett bildomslag, kan du välja vilket material du vill binda din bok i och lägga till en titel i detta skede. Gör sedan din beställning och vänta på att din fotobok ska komma med posten.

Skapa nu

Rated 3.9 of 5 based on 8670 reviews
 
Fotobok

Har under detta år gjort 4 fotoböcker genom Önskefoto. Är helnöjd som kund. Från start till leverans. Bra chatt vid ev. frågor. Önskefoto får högsta betyg. Inger
Läs mer

– Inger Gustafsson
 
 
Fotokalender

Väldigt roligt att ge bort dessa Almanackor i Julklapp. Brukar vara uppskattat. Sedan brukar jag beställa åt mig själv sedan då året gått en fotobok om hur året varit, många i familjen som tycker det är roligt att kolla i sedan.
Läs mer

– Britt-Marie Jansson
 
 
För mig är detta ett perfekt sätt att…

För mig är detta ett perfekt sätt att visa mina resor på. Jag har hitintills gjort 27 fotoböcker
Läs mer

– anders
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.