Fotoböcker med hårt omslag

Fotoböcker med hårt omslag

Ge ett bra första intryck med ett högkvalitativt hårt omslag på din fotobok. Anpassa det med valfritt tyg eller gör det extra personligt och lägg till dina egna bilder på omslaget. Så här börjar du för att beställa din bok från önskefoto.

  • Skapa en högkvalitativ fotobok med hårt omslag
  • 100 % nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa din fotobok med hårt omslag

 

Vad har du för fotoboksalternativ med hårt omslag?

Oavsett om du gör ett bröllopsalbum eller stoltserar med dina semesterbilder kommer du att hitta ett hårt omslag som passar stilen på din fotobok. Du kan välja ett klassiskt läderomslag för en traditionell look eller välja ett omslag i kvalitetslinne. För att lägga till en personlig touch kan du även skapa ett hårt omslag för din fotobok med dina egna bilder. Våra böcker med hårt omslag finns i många olika storlekar så du kan skapa en coffee-table-bok med hårt omslag eller ett slittåligt litet album för att ta med på resor.

Hur du gör din egen fotobok med hårt omslag

Det är så lätt att skapa en fotobok med hårt omslag. Använd vårt fotoboksprogram online eller offline där du kan välja mellan en rad fotoböcker med hårda och mjuka omslag. Du kan sedan filtrera efter storlek och format. En av våra små 13 x 10 cm böcker med hårt omslag är en trevlig liten present. Men om du vill ha ett stort statement-album kan du skapa en extrastor fotobok 39 x 29 cm med hårt omslag. När du har valt stilen du vill ha är det dags att låta din kreativitet flöda med dina bilder.

Hur du beställer din personliga fotobok med hårt omslag

Med fotoboksprogrammet kan du leka med layouten på dina foton och anpassa din bok med hårt omslag med clip art, masker och bakgrunder. Du kan också anpassa ditt omslag med en bild i fotoboksprogrammet. När du är nöjd med din layout klickar du “lägg till i varukorg” Om du inte vill uppgradera till ett bildomslag kan du välja mellan linne eller konstläder i detta steg Och du kan dessutom välja glansigt fotopapper till din bok. Sedan är du redo att beställa och få din designade fotobok skickad hem till dig.

Skapa nu

Rated 4 of 5 based on 8885 reviews
 
Fotobok

Viss text i boken har hamnat för nära mitten, trots att jag har beaktat varningen om detta och flyttat in texten efter anvisningen.Jag använder en iMac med programmet Bilder, i ett delat album i Bilder finns det 206 bilder men i fotoboken visas ba... Läs mer

– Per-Olof
 
 
Fotobok

Mycket nöjd med Era fotoböcker men innan det blir en fotobok: I slutet av dec. 2020 var min fotoboks fil klar för beställning. 1 jan 2021 när jag skulle beställa min nya fotobok fanns inte min fil kvar i Önskefoto!! Samma fil fick göras om ig... Läs mer

– Ingvar
 
 
Fotobok

Det blev en fotobok för mitt barnbarn som är 16 månader. Funkar alldeles utmärkt!
Läs mer

– Monica
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.