Covid-19 uppdatering: Vi producerar och levererar som normalt, så du kan fortsätta att skapa och beställa hos oss. Försiktighetsåtgärder för att skydda våra anställda har vidtagits och vi fortsätter att leverera produkter med samma höga standard som tidigare.Läs mer

 

 Fotoböcker med hårt omslag

Fotoböcker med hårt omslag

Ge ett bra första intryck med ett högkvalitativt hårt omslag på din fotobok. Anpassa det med valfritt tyg eller gör det extra personligt och lägg till dina egna bilder på omslaget. Så här börjar du för att beställa din bok från önskefoto.

  • Skapa en högkvalitativ fotobok med hårt omslag
  • 100 % nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa din fotobok med hårt omslag

 

Vad har du för fotoboksalternativ med hårt omslag?

Oavsett om du gör ett bröllopsalbum eller stoltserar med dina semesterbilder kommer du att hitta ett hårt omslag som passar stilen på din fotobok. Du kan välja ett klassiskt läderomslag för en traditionell look eller välja ett omslag i kvalitetslinne. För att lägga till en personlig touch kan du även skapa ett hårt omslag för din fotobok med dina egna bilder. Våra böcker med hårt omslag finns i många olika storlekar så du kan skapa en coffee-table-bok med hårt omslag eller ett slittåligt litet album för att ta med på resor.

Hur du gör din egen fotobok med hårt omslag

Det är så lätt att skapa en fotobok med hårt omslag. Använd vårt fotoboksprogram online eller offline där du kan välja mellan en rad fotoböcker med hårda och mjuka omslag. Du kan sedan filtrera efter storlek och format. En av våra små 13 x 10 cm böcker med hårt omslag är en trevlig liten present. Men om du vill ha ett stort statement-album kan du skapa en extrastor fotobok 39 x 29 cm med hårt omslag. När du har valt stilen du vill ha är det dags att låta din kreativitet flöda med dina bilder.

Hur du beställer din personliga fotobok med hårt omslag

Med fotoboksprogrammet kan du leka med layouten på dina foton och anpassa din bok med hårt omslag med clip art, masker och bakgrunder. Du kan också anpassa ditt omslag med en bild i fotoboksprogrammet. När du är nöjd med din layout klickar du “lägg till i varukorg” Om du inte vill uppgradera till ett bildomslag kan du välja mellan linne eller konstläder i detta steg Och du kan dessutom välja glansigt fotopapper till din bok. Sedan är du redo att beställa och få din designade fotobok skickad hem till dig.

Skapa nu

Rated 3.7 of 5 based on 8519 reviews
 
Händelser

Har alltid gillat att jobba i eran app för mobilen, är helt nöjd med mina beställningar när jag får tillbaka mina alster. Foto böckerna jag gör är oftast gåvor till mina nära o kära vilket uppskattas väldigt mycket. Värdet på en bok... Läs mer

– Jan
 
 
Enklaste fotoboken.

Jag har gjort fotoböcker på de flesta ställen, men ingen har ett så enkelt program som Önskefoto! När jag gör det offline så hamnar nya bilder jag väljer till mappen direkt i programmet. När jag gör en resefotobok, vill jag gärna ha en ka... Läs mer

– Harriet Pedersson
 
 
Min fotobok blev mycket bra

Min fotobok blev mycket bra, mycket tack vare ett enkelt sätt att göra den på
Läs mer

– Torbjörn Jonsson
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.