Fotobok med hårt omslag

Oavsett om du vill skapa en resefotobok eller göra ett bröllopsalbum är fotoböcker med hårt omslag ett smakfullt alternativ för att samla dina bästa bilder. Välj mellan en rad olika storlekar, format och designs och fyll hyllorna hemma med dina bästa minnen. Vi erbjuder massor av anpassningsalternativ och ett användarvänligt program, så vi kan lova att det är enkelt att skapa egna fotoböcker med hårt omslag hos önskefoto. Läs mer här.

  • Skapa en förstklassig fotobok med hårt omslag
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Skapa snabbt och lätt online
Skapa din fotobok med hårt omslag

Varför ska du välja en fotobok med hårt omslag?

Oavsett om du tänker göra ett bröllopsalbum eller vill bevara dina bästa semesterminnen – vi kan lova att livets finaste stunder gör sig lite bättre i ett fotoalbum med hårt omslag. Det hållbara omslaget skapar en stadigare fotobok som ser snygg ut i bokhyllan, framför allt om du beställer flera böcker på en gång. Men även om du skapar ett fotoalbum med hårt omslag till nära och kära, kan vi lova att de uppskattar fotobokens exklusiva utseende.

Och bäst av allt: Du kan uppgradera fotoboken genom att välja till Panorama DeLuxe och få en inbunden bok som öppnas helt plant och visar upp dina panoramabilder med maximal effekt. Skapa coffee table böcker och ge dina finaste minnen den plats de förtjänar.

Vilka alternativ finns det för fotoböcker med hårt omslag?

Våra fotoböcker med hårt omslag finns i flera storlekar, oavsett om du vill skapa små coffee table books med hårt omslag eller en XL-version. Om du vill skapa en fotobok med hårt omslag i A4-format väljer du L-format. Om du vill ha en A5-fotobok i stående format med hårt omslag, väljer du i stället vårt M-format. Du bestämmer om du vill skapa en fotobok till ditt coffee table eller ett robust litet album som du kan ta med dig överallt.

Du kan också skapa fotoalbumet i olika format – stående, liggande eller fyrkantigt format – och skapa ett passande omslag. Om du vill kan du lägga till tillval som glansiga sidor eller Panorama DeLuxe. Oavsett hur du vill att din fotobok med hårt omslag ska se ut, har vi rätt alternativ för dig.

Gör en egen coffee table book

Fotoböcker med hårt omslag pryder sin plats på soffbordet. Välj bara ut dina favoritbilder från de senaste resorna, trädgården eller andra äventyr och skapa en tjusig coffee table fotobok som kan inta hedersplatsen mitt på bordet.

Tips! Välj en färg till det hårda omslaget som matchar vardagsrummet hemma, så skapar du inte bara en bok fylld av minnen utan också en inredningsdetalj.

Så här skapar du din fotobok med hårt omslag

Det är jättelätt att skapa en fotobok med hårt omslag. När du väl har valt storlek och format är det bara att sätta igång. Välj själv om du vill börja med en tom canvas eller en av våra fördesignade temaböcker. I vårt användarvänliga skaparverktyg lägger du sedan till dina bilder och arrangerar dem i layouten.

Lek loss med stickers, mönster och bakgrunder för att sätta personlig prägel på din fotobok. Du kan också lägga till text och skriva ner viktiga datum, citat eller anekdoter som du vill bevara för all tid. När du är nöjd med din kreation är det bara att beställa fotoboken och se fram emot att minnas livets bästa stunder.

Din fotobok med hårt omslag hos önskefoto

Ett elegant fotoalbum med hårt omslag är ett perfekt sätt att visa upp dina finaste minnen. Det hållbara och eleganta omslaget blir både en uppskattad och exklusiv present och ett snyggt inslag hemma i bokhyllan. Hos önskefoto kan du skapa unika fotoböcker i några enkla steg och anpassa dem efter tycke och smak. Vill du göra ett bröllopsalbum eller en fotobok med hela familjen? Samla dina bästa bilder i en fotobok med hårt omslag.