Fotobokomslag

Fotobokomslag

Skapa en fantastisk fotobok i högkvalitet med ett unikt omslag. Hos önskefoto finns det fyra omslagsalternativ att välja mellan, så att du kan skapa den albumstil som passar dina bilder bäst. Välj bara den omslagsstil du vill ha, designa den och beställ sedan din fotobok online.

  • Skapa en fotobok i hög kvalitet
  • 100 % nöjd kund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa omslaget till din fotobok

 

Välj omslag till din fotobok

Oavsett om du skapar ett elegant bröllopsalbum eller en fotobok med mysiga familjefoton har vi omslagsdesignen som passar dig. Du kan skapa ett unikt bildmslag som gör att ditt album verkligen syns i bokhyllan eller designa en serie böcker med samma linneomslag. Du kan även välja ett omslag i konstläder för att ge ditt fotoalbum en traditionell finish. Och för att skapa en bok som är lätt att bläddra igenom tillsammans med dina vänner, varför inte välja en fotobok med mjukt omslag?

Hur du designar omslaget till din fotobok

Använd vårt fotoboksprogram för att komma igång. Välj bland våra hårda omslag om du vill designa ett omslag i konstläder eller linne. Och om du vill ha ett omslag med ett foto på kan du välja mellan våra fotoböcker med mjukt eller hårt omslag. Att skapa en omslagsbild för framsidan av ditt fotoalbum är enkelt och roligt – ladda bara upp den bild du gillar mest och placera den där du vill. Du kan också infoga en textruta för att ge ditt fotoboksomslag en titel. Sedan kan du låta kreativiteten flöda i resten av din bok och experimentera med vårt fotoboksprogram.

Justera detaljerna på ditt bokomslag och gör din beställning

När du är nöjd med din design, klicka på “lägg till i varukorg”. Om du vill ha ett omslag i linne- eller konstläder är det här du kan välja din tygfärg. De flesta av våra hårda omslag finns i sju nyanser av linne, allt från glittrigt silver till en djup kungsblå. Och om du har bestämt dig för en läderlik finish kan du välja ett klassiskt svart eller kolabrunt omslag. I det här steget kan du lägga till en titel och välja glansigt papper för en större färgkontrast i dina bilder. Sedan är du redo att beställa och vi skickar din fotobok till dig.

Skapa nu

Rated 4 of 5 based on 8885 reviews
 
Fotobok

Viss text i boken har hamnat för nära mitten, trots att jag har beaktat varningen om detta och flyttat in texten efter anvisningen.Jag använder en iMac med programmet Bilder, i ett delat album i Bilder finns det 206 bilder men i fotoboken visas ba... Läs mer

– Per-Olof
 
 
Fotobok

Mycket nöjd med Era fotoböcker men innan det blir en fotobok: I slutet av dec. 2020 var min fotoboks fil klar för beställning. 1 jan 2021 när jag skulle beställa min nya fotobok fanns inte min fil kvar i Önskefoto!! Samma fil fick göras om ig... Läs mer

– Ingvar
 
 
Fotobok

Det blev en fotobok för mitt barnbarn som är 16 månader. Funkar alldeles utmärkt!
Läs mer

– Monica
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.