5 idéer till din fotobok

Livet är fullt av ögonblick som är värda att bevara. Du vet säkert redan att du kan göra en fotobok med alla bilder från den långa äventyrsresan eller med din bebis första år i världen, men det finns många fler stunder som är minst lika roliga att bevara. Nedan ger vi dig 5 ideér på vilket tema din nästa fotobok kan få. När du lärt dig det här tricket kommer du kunna skapa fotoböcker från alla moment i livet.

1. En sagobok att behålla för alltid

Har ditt barn ett favoritgosedjur? Fotografera det på många roliga ställen och i olika situationer och skriv en berättelse till varje sida. En unik sagobok!
Läs historier om ditt barns favoritgosedjur

2. Tacka bröllopsgästerna med en fotobok

Denna idé är för er som precis gift er och vill överraska de gäster som gjorde er dag oförglömlig. I samband med att ni skapar er egen bröllopsbok kan ni passa på att även beställa en liten version av fotoboken att ge bort till gästerna. En gåva som garanterat kommer att uppskattas!
Överraska gästerna med ett litet exemplar av er bröllopsbok

3. Ge bort en fotobok när mormor fyller 80 år

När någon i familjen fyller jämt är det värt att fira stort. Samla bilder från hela livet i en vackert bunden fotobok och ge bort i födelsedagspresent till den som fyller år. Har du inte alla bilder och dokument digitalt kan du enkelt scanna in dem på datorn och använda i fotoboken på precis samma sätt som de digatala bilderna.
En hyllning till livet med en fotobok

4. En avskedsbok till kollegan

Ska en omtyckt kollega sluta? Gör en bok där ni samlar alla de roliga och minnesvärda ögonblicken ni haft tillsammans. Kollegans alla post-it lappar, de roliga fredagsskämten, den fula kaffemuggen! Fyll fotoboken med personliga hälsningar och foton och se till att ni blir ihågkomna även efter hon/han slutat.
Samla allt ni kommer sakna med er kollega i en fotobok

5. Vill du gifta dig med mig?

Varför inte vända på allt och skapa en fotobok innan ni gifter er? Använd foton från er underbara tid tillsammans och avsluta fotoboken med att ställa den stora frågan: Vill du gifta dig med mig? Denna idé passar även bra vid andra speciella inbjudningar och tillfällen.
En av våra kunder frågade sin fru om hon ville gifta sig med honom genom en fotobok.
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.