Medium-stort fotoalbum

Medium-stort fotoalbum

Låt inte dina minnen ligga och slumra i din dator. Väck dem med ett medium-stort fotoalbum från önskefoto. Du kan ladda upp dina favoritbilder och skräddarsy ditt fotoalbum efter egen smak. Så här gör du för att komma igång och beställa ditt fotoalbum online.

  • Skapa en fotobok medium av hög kvalitet
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa din medium-stort fotoalbum

 

Visa upp dina bästa ögonblick i ett medium-stort fotoalbum

En fotobok medium är lagom stor att bläddra igenom under en mysig hemmakväll. I en fotobok med mjukt omslag kan du återuppliva dina bästa ögonblick under din senaste weekend-tripp. Och du kan se tillbaka på gulliga babybilder i ett medium kvadratiskt album. Det skulle kunna bli en fantastisk gåva åt en speciell person eller ett fint nytillskott till din bokhylla. Och eftersom våra medium fotoböcker är i A5-storlek, är de också lätta att bära med sig.

Hur du skapar ett medium-stort fotoalbum

Gå till vårt redigeringsverktyg för att sätta igång. Du kan använda antingen online- eller offlineversionen för att skapa en medium-stor fotobok. Det finns många storlekar att välja bland, till exempel liten, medium, stor och XL. Sedan kan du enkelt filtrera på medium och välja ut den stil du vill ha. Du kan även se dimensionerna på varje bok. Om du letar efter ett fotoalbum i A5-storlek, kan du välja en stående fotobok på 15 x 20 cm. Storleken är densamma. Sedan kan du börja ladda upp dina favoritbilder och göra fotoalbumet personligt.

Är du redo att beställa ditt nya fotoalbum i medium?

Med vårt redigeringsverktyg har du många alternativ för att kunna göra din fotobok personlig. Du kan lägga till bildtexter, bakgrunder och leka med clip art. Du kan till och med skräddarsy ditt eget omslag med en bild. När du är nöjd med din design, klicka på “lägg i varukorgen”. Här kan du lägga till slutfinishen, till exempel välja ett fint omslag i konstläder till en inbunden bok eller lägga till högglanspapper så att dina bilders färger sticker ut. Sedan är du redo att bekräfta din beställning, och ditt medium-stora fotoalbum kommer att levereras till din dörr.

Skapa nu

Rated 4.1 of 5 based on 9053 reviews
 
Min leverantör för fotoböcker och…

Min leverantör för fotoböcker och canvastavlor!
Läs mer

– Birgit
 
 
En lätt produkt att lära sig och att…

En lätt produkt att lära sig och att arbeta med och det blir ett fantastiskt resultat. Jag gör stora fotoböcker till mina barnbarn som har blivit mycket uppskattade. Snabba leveranser är det också. Jag är otroligt nöjd.
Läs mer

– Rosita
 
 
Efter mer än 20 gjorda fotoböcker kan…

Efter mer än 20 gjorda fotoböcker kan jag säga att jag är mycket nöjd med programmet att skapa fotoböckerna med och även med resultatet. Har ringt support några gånger och fått utmärkt hjälp av trevlig och hjälpsam personal. Tyvärr har ... Läs mer

– Roland
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.