Covid-19 uppdatering: Vi producerar och levererar som normalt, så du kan fortsätta att skapa och beställa hos oss. Försiktighetsåtgärder för att skydda våra anställda har vidtagits och vi fortsätter att leverera produkter med samma höga standard som tidigare.Läs mer

 

 Liggande fotoböcker

Liggande fotoböcker

Visa fantastiska landskapsbilder eller dina bästa familjebilder i ett liggande fotoalbum från önskefoto. Skapa din egen layout eller låt dig inspireras av våra fördesignade fotoböcker. Här ser du hur du kommer igång och beställer dina fotoböcker online.

  • Skapa högkvalitativa liggande fotoböcker
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa din liggende fotobok

 

Visa upp dina bilder i ett liggande fotoalbum

Oavsett om du har tagit svepande stadsbilder eller mysiga gruppbilder från en weekendresa, dela dina bilder i en liggande fotobok. Du kan framkalla imponerande panoramabilder i en stor Panorama Deluxe fotobok, eller ta med dig dina bästa familjeögonblick i ett litet liggande fotoalbum. Och för ett lättviktsalbum att bläddra igenom med vännerna, kan du skräddarsy en medium-stor fotobok med mjukt omslag. Oavsett vilken storlek du väljer, är det enkelt att göra en liggande fotobok personlig. Kolla bara in vårt redigeringsverktyg så kommer du igång.

Hur du skapar ett liggande fotoalbum

Låt kreativiteten flöda och designa din fotobok från grunden. Gå först till vårt redigeringsverktyg och filtrera efter stående, kvadratiska eller liggande fotoböcker. När du har valt liggande, kan du filtrera efter storlek. Sedan är det dags för det roliga. Ladda upp dina favoritbilder, och sedan kan du leka med clip art, bakgrundesign, masker med mera för att skapa en personlig fotobok. Men om du behöver hjälp med att komma igång, kan du testa vår Smart Assistent som ordnar dina bästa bilder åt dig. Det finns även fördesignade layouter för liggande fotoalbum som inspiration.

Är du redo att beställa ett liggande fotoalbum?

När du har placerat ut dina bilder, klicka på “lägg i varukorgen”. Därifrån kan du lägga till all slutfinish till din liggande fotobok. Varför inte välja högglansigt papper för att få de livfulla färgerna i dina resebilder att framträda?. Och om du valt ett linneomslag, kan du göra ditt fotoalbum personligt med en titel. Sedan är du redo att bekräfta din beställning, och du kommer att kunna placera ditt nya liggande fotoalbum i din bokhylla eller väska på nolltid.

Skapa nu

Rated 3.7 of 5 based on 8519 reviews
 
Händelser

Har alltid gillat att jobba i eran app för mobilen, är helt nöjd med mina beställningar när jag får tillbaka mina alster. Foto böckerna jag gör är oftast gåvor till mina nära o kära vilket uppskattas väldigt mycket. Värdet på en bok... Läs mer

– Jan
 
 
Enklaste fotoboken.

Jag har gjort fotoböcker på de flesta ställen, men ingen har ett så enkelt program som Önskefoto! När jag gör det offline så hamnar nya bilder jag väljer till mappen direkt i programmet. När jag gör en resefotobok, vill jag gärna ha en ka... Läs mer

– Harriet Pedersson
 
 
Min fotobok blev mycket bra

Min fotobok blev mycket bra, mycket tack vare ett enkelt sätt att göra den på
Läs mer

– Torbjörn Jonsson
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.