Fotobok med text

Fotobok med text

Berätta din historia genom att skapa en personlig fotobok med text. Lägg till bildtexter, rubriker och datum för att dokumentera alla de små detaljerna i dina mest minnesvärda ögonblick. Låt kreativiteten flöda och beställ en skräddarsydd fotobok från önskefoto.

  • Skapa en högkvalitativ fotobok med text
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa din fotobok med text

 

Skapa en fotobok med text

Med våra lätthanterliga redigeringsverktyg kan du presentera dina favoritbilder i en fotobok med text, och lägga till beskrivningar eller rubriker till dina bilder. Du kan dokumentera dina senaste äventyr, markera din babys första milstolpar eller citera meningar från ett bröllopstal i ett album från den stora dagen. Och för att textsätta dina bilder med stil kan du välja bland många teckensnitt och färger för att matcha din design. Det är enkelt att skapa en egen fotobok med text – här är några tips så att du kommer igång.

Hur du gör din fotobok personlig med text

Med text kan ett fotoalbum hjälpa dig återuppliva dina lyckligaste minnen. Så varför inte lägga till bildtexter i din fotobok med vårt redigeringsverktyg? När du har valt storlek och stil på den fotobok du vill skräddarsy, kan du börja ladda upp dina bilder och skapa dina bildtexter. Vissa böcker har redan färdiga textrutor. Du kan redigera dessa som du vill eller lägga till nya textrutor genom att klicka på knappen “lägg till text”. Du kan till och med dra och släppa textrutor över bilder – det är helt och hållet upp till dig.

Är du redo att beställa din fotobok med text från önskefoto?

När du har gjort din egen fotobok personlig med text, kan du roa dig med att lägga till allt från clip art till ramar och masker som slutfinish. När du är nöjd med designen, klicka bara på “lägg i varukorgen”. Här kan du välja en högglansig fotobok så att dina semesterbilder glänser eller lägga till en lyxig finish på dina bröllopsbilder. Det var det: nu är du redo att beställa din fotobok med text från önskefoto.

Skapa nu

Rated 4 of 5 based on 8873 reviews
 
Bästa service

Bästa service, hjälpsamma personer på kundtjänst. Hjälpte mig även när jag gjorde ett fel i fotoboken. Bästa kvalite. Har anlitat tidigare en annan leverantör så kan säga att önskefoto är bäst i test 🙂
Läs mer

– Paulina
 
 
Det är lätt och roligt att skapa…

Det är lätt och roligt att skapa produkten. Det finns många olika alternativ och bilderna blir klara och fina. Leveransen sker snabbt och säkert. Jag har ca 20 fotoböcker nu och har aldrig blivit besviken
Läs mer

– Viktoria
 
 
Snabb leverans och lätt att använda och…

Snabb leverans och lätt att använda och skapa fotoböcker.
Läs mer

– Ragnhild Andersson
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.