Val av yta för väggdekorationer

Olika bilder passar olika ytor, och därför har önskefoto någonting för alla. Även om du vill ha en canvastavla eller en plexiglas- eller skumtavla hjälper vår guide nedan dig att avgöra vilken yta som är bäst för dig.

  • Välj en elegant yta för dina väggdekorationer
  • 100 % nöjdkund-garanti
  • Snabbt och enkelt att beställa online
Skapa din väggdekoration

Väggdekorationer – vilka är dina val?

När du skapar din väggdekoration från önskefoto, finns det flera eleganta val av yta att välja bland, oavsett vad du framkallar på. Antingen du söker en rolig eller lyxig yta, är alla ytor på väggdekorationer från önskefoto av premiumkvalitet. Varje material i väggdekorationer ger dig en ny look. Våra Plexiglastavlor är till exempel en favorit hos fotografer och har livliga färger med en glansig yta; medan Aluminium, som är perfekt för svarta och vita bilder, har en halvglansig yta och Forex Skumtavla, som är perfekta för bilder med klara, intensiva färger, tryckta med en matt yta. Canvastavlor är en klassiker.

Avsluta från början

För att hjälpa dig välja vilken yta du ska välja till dina väggdekorationer från önskefoto, har vi skapat en snabblista där du kan se hur dina foton kommer att se ut vid varje val. Plexiglastavlor – sofistikerade, premium och moderna. Bilderna har en vacker glans (fotografernas favorit). Aluminiumtavlor – eleganta, rena och moderna (fantastiska för svarta och vita bilder). Skumtavlor – en cool och trendig look med en lyxig känsla. Canvastavlor – ger dina foton en elegant och varm look. Detta bör hjälpa dig börja fundera på vilken yta som fungerar bäst med ditt önskefotoprojekt.

Beställa dina väggdekorationer med text och citat

Nu när du läst om fördelarna med varje yta, behöver du bara bestämma vilken som passar dina foton bäst och börja skapa! Det kan inte vara enklare att beställa dina vackra väggdekorationer från önskefoto – välj bara din storlek och format så kommer du direkt till önskefotos fotoredigeringsprogram online där du kan ladda upp dina foton och börja skapa. Så enkelt är det! Vackra, unika, personliga väggdekorationer på nolltid.