Glansiga framkallade bilder

Glansiga framkallade bilder

En glansig yta på din framkallade bild ger extra glans till bilden och framhäver de starka färgerna i bilden. Det är ett fantastiskt sätt att ge ditt hem färg. Kolla in vår guide för att välja en blank bild med önskefoto.

  • Välj en elegant glansig yta för din framkallade bild
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa glansiga framkallade bilder

 

Vad är en framkallad bild med glansig yta?

När du tänker på fotografier tänker du automatiskt på en blank, glansig bild. Det är för att det är den vanligaste ytbehandlingen för framkallade bilder. Som du kan förvänta dig kallas de så därför att ett glansigt ytskikt har lagts över bilden, vilket skapar en blank och reflekterande yta. Anledningen till att många väljer denna ytbehandling för sina framkallade bilder från önskefoto är att det högglansiga lagret framhäver färgernas intensitet och skärpa så att papperet och bilderna ser elegantare ut.

Så skapar du en högglansig framkallad bild

För att skapa en högglansig framkallad bild, behöver du bara gå till avsnittet “Framkalla bilder” på önskefotos webbplats och välja om du vill ha Standard 10x, Standard 15x, Förstorningar eller Retrobilder. På nästa skärm ombeds du ladda upp ditt val av bild. Om du ändrar dig och vill ha en annan storlek på dina bilder efter att de laddats upp går det bra – du kan välja en ny storlek på varje bild från rullgardinsmenyn.

Beställa din blanka framkallade bild

Nu när dina bilder laddats upp och du har valt den storlek du vill ha, är det dags att förvandla dem till framkallade bilder med glansigt papper. Gå bara till knappen “Tillval” högst upp till höger på skärmen där du kan klicka på det glansiga valet. Det är allt! Allt du behöver göra nu är att beställa dina framkallade bilder med glansig yta.

Skapa nu

Rated 3.8 of 5 based on 8596 reviews
 
Jag är väldigt nöjd med mina bilder +…

Jag är väldigt nöjd med mina bilder + att det är billigt att framkalla bilder
Läs mer

– Carina Wallin
 
 
Framkalla bilder

Lätt att framkalla bilder i olika format.
Läs mer

– kund
 
 
Lätt att framkalla fina foton...

Så länge bilderna är fina ur kameran/telefonen så blir de fina i framkallning. Att framkalla bilder kostar inte så mycket även om frakten är en del. Jag passade på att framkalla fler kopior till släkt och vänner som gjorde att det kändes "... Läs mer

– Evelina
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.