Covid-19 uppdatering: Vi producerar och levererar som normalt, så du kan fortsätta att skapa och beställa hos oss. Försiktighetsåtgärder för att skydda våra anställda har vidtagits och vi fortsätter att leverera produkter med samma höga standard som tidigare.Läs mer

 

Matta framkallade bilder

Matta framkallade bilder

En matt yta är mindre känslig än en högglansig, men färgerna blir mer dämpade. Så även om du inte tycker att den dynamiska intensiteten är lika stark som med blanka sidor, blänker inte framkallade bilder eller har problem med att ljus reflekteras från dem. Din framkallade bild från önskefoto kan ses från alla vinklar och i alla ljus. Det är mycket mindre risk för att få fingeravtryck över hela bilden också!

  • Välj en elegant yta för din framkallade bild
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa fantastiska kvadratiska framkallade bilder

 

Vad är matta framkallade bilder?

Framkallade bilder med matt yta gör dina bilder diskret coola. Oavsett storlek (A4, A5 eller A6) eller format (liggande eller kvadratisk) du väljer, håller den matta ytan färgernas intensitet i schack och ger dem en jämn och elegant känsla. Matta framkallade bilder av hög kvalitet, i synnerhet de du kan beställa från önskefoto, används ofta för designprojekt eller med bilder av modern konst. Om du just flyttat till en ny bostad eller vill förändra saker och ting, ger en upphängd framkallad bild med matt yta dina väggar ett mycket trendigt utseende.

Så skapar du en matt framkallad bild

För att skapa en matt framkallad bild, gå bara till menyn och klicka dig in på “Famkalla bilder” på önskefotos webbplats och välj om du vill framkalla i format Standard 10x eller 15x, retro eller fotoförstoringar. På nästa sida ombeds du ladda upp bilder. På nästa skärm ombeds du ladda upp ditt val av bild. Om du ändrar dig och bestämmer dig för att du vill ha en annan storlek på bilden efter att du har laddat upp den, kan du enkelt göra det – du kan välja en ny storlek på varje bild från rullgardinsmenyn.

Beställa din matta framkallade bild

När du säkerställt att dina bilder laddats upp, har valt storleken du vill ha och att dina bilder är beskärda så som du vill, är det dags att förvandla dem till matta framkallade bilder. Klicka dig vidare till “Slutför beställningen” och välj “Matt” under “Papper:”. Välj bara det och du är redo att sätta igång! Det är allt! Det var allt och du kan klicka dig vidare till “Beställ bilder” som tar dig till önskefotos kassa.

Skapa nu

Rated 3.8 of 5 based on 8562 reviews
 
Lätt att framkalla fina foton...

Så länge bilderna är fina ur kameran/telefonen så blir de fina i framkallning. Att framkalla bilder kostar inte så mycket även om frakten är en del. Jag passade på att framkalla fler kopior till släkt och vänner som gjorde att det kändes "... Läs mer

– Evelina
 
 
Framkalla bilder

Första gången jag testade att framkalla bilder så försvann allting, jag gjorde om detta några dagar senare och det gick bra. När jag fick bilderna på posten så var det dubletter av allting och det var ju inte vad jag tänkt, fick betala för ... Läs mer

– Barbro
 
 
Framkalla bilder

En snabb och enkelt sätt att framkalla bilder
Läs mer

– Åsa Svensson
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.