Matt och blank fotokalender

Matt och blank fotokalender

Att skapa en personlig fotokalender är ett enastående sätt att få ut mer av dina ögonblick. Antingen det är till ditt eget hem eller om du planerar att ge dem i present till familj och vänner, har önskefoto ett utbud av storlekar och ytor som du kan välja bland. Kolla in vår guide nedan för att hjälpa dig välja en matt eller glansigt papper till dina.

  • Skapa fotokalendrar med matt eller glansigt papper
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online

Skapa din fotokalender

 

Matta och glansiga fotokalendrar

Alla älskar att ha en fotokalender och med önskefoto kan du göra dina personliga med dina egna bilder, layouter och till och med lägga till dina egna personliga viktiga datum. Nu kommer du aldrig att glömma en födelsedag eller högtid igen. Med önskefoto kan du välja att få din fotokalender med antingen en matt eller glansig yta. En matt kalender har ett elegant, modernt utseende med något dämpade färger, medan en glansig kalender kommer att ha extra glans och framhäva färgerna intensivt. Gå bara till avsnittet fotokalender på önskefotos webbplats så kan du sätta igång.

Så skapar du en matt eller glansig fotokalender

För att skapa din matta eller glansiga fotokalender, välj först vilken storlek du föredrar: A3 Klassisk, A3 Enkel, A4 Enkel eller kvadratisk och välj sedan designen du önskar från våra mallar. Detta tar dig till önskefotos redigeringsprogram online där du kan ladda upp dina bilder och skapa omslaget och fylla i månadssidorna samt lägga till bakgrunder, text, mönster, händelser, ramar, clipart med mera. Det finns inga gränser!

Beställa din matta eller glansiga kalender

När du är klar med att göra din fotokalender personlig, klicka på “fortsätt beställning” så hittar du ett urval av ytor att välja bland. Vilken pappersfinish du än väljer, kan du vara förvissad om att de kommer att framkallas på premiumpapper av hög kvalitet så att din fotokalender verkligen sticker ut på väggen. Välj bara bland Standard matt, Extra matt eller Högglansig så är du redo att gå till kassan. Det var allt! När du har beställt och fått hem din personliga fotokalender, är det kanske dags att börja planera nästa år och fylla i!

Skapa nu

Rated 3.9 of 5 based on 10076 reviews
 
Fotokort

Vi gör varje år julkort hos er och inbjudningskort till olika evenemang såsom konfirmation, födelsedagar etc. Det finns en mängd olika layouts att välja mellan och det går hur lätt som helst att ladda upp de foton man vill använda. Snabb lev... Läs mer

– Carina
 
 
Roligt och kvalificerat redigeringsverktyg

Framförallt gäller det redigeringsverktyget som har många fler möjligheter än man tror vid första anblicken. Det handlar inte alls bara om att fylla på med bilder i mallar. Man kan förstås flytta omkring bilderna, beskära dem och dra upp d... Läs mer

– Johan
 
 
Jättefina julkort

Jättefina kort, enkelt att göra med många olika snygga mallar som kan anpassas.
Läs mer

– Nina
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.