Matt och blank fotokalender

Att skapa en personlig fotokalender är ett enastående sätt att få ut mer av dina ögonblick. Antingen det är till ditt eget hem eller om du planerar att ge dem i present till familj och vänner, har önskefoto ett utbud av storlekar och ytor som du kan välja bland. Kolla in vår guide nedan för att hjälpa dig välja en matt eller glansigt papper till dina.

  • Skapa fotokalendrar med matt eller glansigt papper
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online
Skapa din fotokalender

Matta och glansiga fotokalendrar

Alla älskar att ha en fotokalender och med önskefoto kan du göra dina personliga med dina egna bilder, layouter och till och med lägga till dina egna personliga viktiga datum. Nu kommer du aldrig att glömma en födelsedag eller högtid igen. Med önskefoto kan du välja att få din fotokalender med antingen en matt eller glansig yta. En matt kalender har ett elegant, modernt utseende med något dämpade färger, medan en glansig kalender kommer att ha extra glans och framhäva färgerna intensivt. Gå bara till avsnittet fotokalender på önskefotos webbplats så kan du sätta igång.

Så skapar du en matt eller glansig fotokalender

För att skapa din matta eller glansiga fotokalender, välj först vilken storlek du föredrar: A3 Klassisk, A3 Enkel, A4 Enkel eller kvadratisk och välj sedan designen du önskar från våra mallar. Detta tar dig till önskefotos redigeringsprogram online där du kan ladda upp dina bilder och skapa omslaget och fylla i månadssidorna samt lägga till bakgrunder, text, mönster, händelser, ramar, clipart med mera. Det finns inga gränser!

Beställa din matta eller glansiga kalender

När du är klar med att göra din fotokalender personlig, klicka på “fortsätt beställning” så hittar du ett urval av ytor att välja bland. Vilken pappersfinish du än väljer, kan du vara förvissad om att de kommer att framkallas på premiumpapper av hög kvalitet så att din fotokalender verkligen sticker ut på väggen. Välj bara bland Standard matt, Extra matt eller Högglansig så är du redo att gå till kassan. Det var allt! När du har beställt och fått hem din personliga fotokalender, är det kanske dags att börja planera nästa år och fylla i!