Klarna har löst det tekniska problemet! Nu kan du fullföra din beställning hos oss med Klarna Faktura.

 

Fotoalmanackor i A4-format

Fotoalmanackor i A4-format

En almanacka i en av våra mest populära storlekar, en personlig fotoalmanacka i A4-format är det perfekta sättet att ge liv åt varje månad. Den är ett fantastiskt tillskott till ett kök eller vardagsrum och blir roliga och eleganta presenter till familj och vänner. Kolla in vår guide om att skapa en kalender i A4-format med önskefoto

  • Skapa din egen fotoalmanacka i A4-format
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online

Skapa dina fotoalmanackor i A4-format

 

Fotoalmanackor i A4-format

Det har aldrig varit enklare att skapa en personlig fotokalender i A4-format. Och med önskefoto kan du lägga till viktiga saker, som t.ex. dina egna händelser och födelsedagar. Du kan till och med börja med vilken månad du vill och fortsätta med 12 månader – det måste inte börja med januari. Varje almanacka kommer med en lösning (hål eller krok) för att enkelt hänga upp.gå till önskefotos hemsida, klicka dig in på “Fotokalender” och välj format “A4 Enkel” så kan du sätta igång.

Så skapar du en fotokalender i A4-format

När du har valt storlek är det dags att välja design. önskefoto har ett enormt ubud av premium- och eleganta designer för fotoalmanackor som du kan använda som mall eller så kan du designa din egen. När du valt en design för din fotokalender i A4-format, hjälper önskefotos redigeringsprogram dig att ladda upp bilder, lägga till text, händelser, händelser, mönster ramar, bakgrunder med mera. Med 12 månader som du kan göra personliga kan du verkligen släppa loss fantasin!

Beställa din fotokalender i A4-format

När du är nöjd med hur din personliga fotoalmanacka i A4-format ser ut, klicka på “Fortsätt beställningen””. Du får då valet att framkalla din väggkalender i format A4 Enkel med en matt eller glansigt pappersfinish. Vad du än väljer, är papperet vi använder på önskefoto av hög kvalitet så din fotoalmanacka A4 Enkel kommer att ha en premiumkänsla. När du har valt yta, behöver du bara gå till kassan och betala sedan är din fotokalender i A4 Enkel klar! Så enkelt är det.

Skapa nu

Rated 3.8 of 5 based on 8608 reviews
 
Framkalla bilder

Enkelt att beställa. Bra priser och kvalitet på korten.
Läs mer

– Ingrid Karlsson
 
 
Framkalla bilder

Så fina kort som vi kommer ha på vårt bröllop
Läs mer

– Patricia Johansson
 
 
Framkalla bilder

Bra kort snabb leverans
Läs mer

– Carina Eriksson
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.