Fotoalmanackor i A3-format

Fotoalmanackor i A3-format

När du verkligen vill göra intryck med din personliga fotoalmanacka, är det bra att göra den i stort A3-format. Finns med både matt och blank yta, en fotoalmanacka i A3-format är ett lysande tillskott till ditt hem eller som gåva till vänner och familj.

  • Skapa en fotoalmanacka i A3-format
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online

Skapa dina fotoalmanackor i A3-format

 

Fotoalmanacka i A3-format

När du verkligen vill få ut mer av dina ögonblick, vad är bättre än en fotoalmanacka? Med 12 månaders sidor att lägga till dina bilder i, samt ett omslag att designa, kommer du att återuppleva några av dina favoritögonblick varenda dag! För att börja designa din alldeles egna fotoalmanacka i A3-format av premiumkvalitet, gå till avsnittet “Fotoalmanacka” på önskefotos webbplats och välj “A3” där du ombeds välja en storlek.

Så skapar du anpassade fotoalmanacka i A3-format

När du har valt fotoalmanackan i A3-format, kommer du att ombedas välja vilken design du önskar. Du kan designa din egen eller välja från det stora utbudet av färdiga mallar som önskefoto erbjuder. När du gjort ditt val kommer du till önskefotos fotoredigeringsprogram online där du kan anpassa allt i din fotoalmanacka! Lägg till bilder, händelser och födelsedagar, bakgrunder och text. Du kan välja bland massor av bakgrunder och till och med lägga till ramar och ClipArt – himlen är gränsen.

Beställa dina fotoalmanacka i A3-format

Ta god tid på dig att göra varje månad personlig – det är viktigt att allt känns helt rätt. När du är nöjd med hur din fotoalmanacka i A3-format ser ut, klicka bara på “Lägg i varukorg”. Du får då valet att framkalla din väggalmanacka i A3-format med en matt eller blank yta. Vad du än väljer, är papperet vi använder på önskefoto av hög kvalitet så din fotoalmanacka i A3-format kommer att ha en premiumkänsla. När du har valt yta, behöver du bara gå till kassan och betala sedan är din fotoalmanacka i A3-format klar!

Skapa nu

Rated 4.2 of 5 based on 9234 reviews
 
Framkalla bilder

Bra bilder och jättefina färger och kort leveranstid samt prisvärt
Läs mer

– Birgitta
 
 
Fotokort

Fina kort, men känns lite onödig dyra jämfört med t.ex. julkort.
Läs mer

– Niclas
 
 
Fotokort

Det är verkligen en sådan fin kvalité på korten…Men jag tycker det tar för lång tid när det nästan tar 2 veckor att få korten. Annars nöjd
Läs mer

– Johanna Pettersson
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.