Glansiga affischer

En glansig önskefotoaffisch tar verkligen fram färgerna i dina bilder och gör dem mer levande och intensiva, oavsett vilken storlek du framkallar dem i.

  • Skapa lyxiga, glansiga affischer
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Skapa glansiga affischer

Vad är matta framkallade bilder?

En glansig yta på din affisch ger den ett verkligt elegant utseende och känsla av lyxig kvalitet. Oavsett vilken affischstorlek (stor, mediumstor eller små) eller format (liggande, stående eller kvadratisk) du framkallar, kommer den att se vacker ut på din vägg. Färgerna på en affisch med glansig yta är djärvare än på en matt yta och du kommer att märka att objekten i din bild verkar hoppa fram ur bilden. När du vill ha en bild med hög färgintensitet, är det bästa sättet att skapa en glansig affisch med önskefoto – det är enkelt att göra och framkallas alltid i hög kvalitet.

Skapa din glansiga affisch

Det är mycket enkelt att skapa din glansiga fotoaffisch. När du har loggat in till önskefotos redigeringsprogram online, behöver du bara ladda upp dina bilder på samma sätt som med alla andra önskefotoprodukter. Du kan bestämma om du ska ha en affisch med en stor bild eller välja från våra layoutmallar för att göra en med flera bilder. När du har gjort det, kan du verkligen göra den personlig genom att lägga till din egen touch, från ramar och mönster till text, clipart och välja en bakgrundsfärg.

Beställa din glansiga affisch

När du är nöjd med din affisch, klicka på “Lägg i varukorg” så får du välja om du vill ha en affisch med glansig eller matt yta. Välj bara det glansiga alternativet så är du nästan klar. Allt som återstår för dig att göra är att beställa din glansiga affisch för att gå vidare till betalningsskärmen där du kan köpa den. När det är klart, behöver du bara bestämma vilken vägg du vill hänga din glansiga affisch på när den levereras.