Små affischer

Våra små affischer är perfekta för dina små rum och små väggutrymmen. Med ett stort urval av ytor och papper av premiumkvalitet, kommer våra eleganta små affischer att lysa upp alla vrår i ditt hem. Börja skapa och göra dina affischer personliga nu.

  • Skapa mästerliga affischer i A3-storlek
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Skapa små affischer

Små affischer

Antingen det är som gåva till familj eller vänner är det enkelt att skapa våra små affischer. Våra framkallade bilder av hög kvalitet betyder att affischer i A3-storlek kommer att lysa upp vilket område som helst i ditt hem. Vilken av dina bilder du än väljer att förvandla till en liten affisch, innebär vårt utbud av ytor att du kan ha djärva och glansiga färger eller en mer modern och trendig matt yta. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig att skapa en av våra eleganta små affischer.

Skapa din affisch i A3-storlek

Det är hur enkelt som helst att skapa din affisch i A3-format, logga bara in på önskefotos fotoredigeringsprogram online och ladda upp dina bilder på samma sätt som med våra övriga önskefoto-produkter. När du gjort det kan du skapa en liten affisch med bara en enda bild eller, om du använder en av våra fördesignade mallar, designa en layout med flera bilder. När du har lagt till din(a) bild(er) till din lilla affisch i fotoredigeringsprogrammet, prova våra verktyg för att göra den personlig. Gör din affish i A3-format rolig, elegant och unik genom att lägga till ramar och mönster samt text, clipart och du kan till och med välja en ny bakgrundsfärg.

Beställa din affisch i mediumstorlek

När du gjort din lilla fotoposter personlig, bör du kolla igenom den en sista gång genom att klicka på knappen “Förhandsgranska” för att se hur den ser ut när den är framkallad. När du är nöjd med den och den kan framkallas, klicka på “Lägg i varukorg” där du ombeds välja antingen den glansiga eller matta yta du vill att din lilla affisch ska framkallas på. Därifrån kommer du till betalningsskärmarna där du köper din affisch i A3-format. När du har beställt din affisch, behöver du bara tänka ut var i ditt hem din lilla affisch kommer att passa bäst medan du väntar på att den ska levereras.