Storlekar på liggande affischer

Antingen du vill skapa en stor liggande affisch eller en som passar för ett mindre utrymme, garanterar vårt stora utbud av storlekar och ytor på liggande affischer att du hittar exakt det du söker.

  • Skapa moderna liggande affischer
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Skapa liggande affischer

Storlek på liggande affisch

En liggande affisch är en som är bredare än den är hög – vi talar inte om en bild av en vacker utsikt! När du tänker på det, är väldigt många bilder vi tar i synnerhet gruppbilder och vyer liggande. Så när vi nu lanserar vår helt nya affischprodukt på önskefoto, vardet självklart föör oss att erbjuda en liggande affisch. Oavsett storlek på din vägg, har vi en som passar. Våra liggande affischer finns i tre olika storlekar, 60 cm x 40 cm, 100 cm x 70 cm och 40 cm x 30 cm.

Skapa din liggande affisch

Det är hur enkelt som helst att skapa din liggande affisch med önskefotos fotoredigeringsprogram. När du har loggat in behöver du bara ladda upp bilderna du vill förvandla till en affisch. Du kan välja en stor bild eller använda en av önskefotos layoutmallar för en affish med flera biler, det är helt upp till dig vad du vill göra. När du har laddat upp dina bilder kan du göra din liggande affisch personlig genom att lägga till ramar, mönster, bakgrundsfärger och teman, clipart och till och med din egen text.

Beställa din liggande affisch

När du är nöjd med din personliga liggande affisch och valt den storlek du vill ha, är allt du behöver göra att granska och beställa den. Klicka bara på “Förhandsgranska” i önskefotos fotoredigeringsprogram och om du är nöjd, välj “Lägg i varukorg”. Nästa steg är att välja vilken pappersyta du vill ha och, när du har gjort det, gå till kassan och köp din liggande affisch. Därefter kan du bara luta dig tillbaka, koppla av och vänta på att den ska levereras.