Kvadratiska fotoposters

Med appar som Instagram och kamerainställningar på smarta telefoner där du kan skapa kvadratiska bilder, tänkte vi att du skulle kunna framkalla dem som kvadratiska affischer av premiumkvalitet. Ladda upp dina kvadratiska bilder till önskefotos fotoredigeringsprogram online och börja skapa unika personliga kvadratiska fotoposters idag.

  • Skapa moderna kvadratiska affischer
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Skapa Kvadratiska fotoposters

Kvadratiska fotoposters

Vi tar så många kvadratiska bilder på våra mobiler att det är synd att de för det mesta bara finns på nätet och på Instagram snarare än framkallade som affischer av hög kvalitet som kan hänga i ditt hem. Med önskefoto har vi gjort det mycket enkelt för dig att göra just det. Våra kvadratiska affischer finns i framkallade storlekar på 20cm x 20 cm och kommer att se fantastiska ut i ditt hem eller bli en enastående gåva till familj och vänner.

Skapa din egen kvadratiska affisch

Det är hur enkelt som helst att skapa din kvadratiska affisch med önskefotos fotoredigeringsprogram online. När du kar loggat in behöver du bara ladda upp de kvadratiska bilderna från din dator eller mobil som du vill använda för din kvadratiska affisch. Du kan välja att ha en bild som fyller hela affischen eller om du använder någon av våra layoutmallar, skapa en affisch med flera kvadratiska bilder – det är helt upp till dig. När bilderna har laddats upp, kan du göra din kvadratiska affish lite roligare genom att välja ramar, mönster, bakgrundsfärger och teman, clipart och din egen text i vårt redigeringsprogram online.

Beställa din kvadratiska fotoaffisch

När du gjort din kvadratiska fotoaffisch personlig behöver du bara kolla igenom den snabbt och sedan köpa den. Klicka bara på knappen “Förhandsgranska” i önskefotos redigeringsprogram online för att kontrollera din affischdesign en sista gång och om allt ser bra ut, klicka på “Lägg i varukorg”. Det sista steget innan du köper din kvadratiska affisch är att välja antingen en matt eller glansig yta på papperet. När du har gjort ditt val behöver du bara gå till kassan och köpa din stående affish. Sedan kan du luta dig tillbaka och koppla av medan du väntar på att din fantastiska affish ska levereras.