Mediumstora fotoposters

En mediumstor fotoposter från önskefoto är en av våra mer mångsidiga fotoposters. Den passar på små ytor och stora väggar. Våra fotoposters i A2-format med många finish-alternativ och högkvalitativt papper för att verkligen visa de livfulla färgerna i dina bilder.

  • Skapa fantastiska mediumstora fotoposters
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Skapa mediumstora affischer

Mediumstora fotoposters

Våra fotoposters är i A2-format vilket betyder att de ser fantastiska ut på vilken vägg som helst i ditt hem. Oavsett om du tänker behålla den själv eller ge den som en present till familj och vänner kommer våra högkvalitativa, lyxiga, mediumstora fotoposters att lysa upp varje rum som ett rent konstverk. Vårt urval av finish-alternativ betyder att du kan välja att ha färgstarka och högglansiga färger eller en mer modern matt look på din fotoposter i A2-format. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig att skapa en mediumstor fotoposter med dina bilder.

Skapa din mediumstora fotoposter

För att börja skapa din mediumstora fotoposter loggar du bara in på önskefotos fotoboksprogram online och laddar upp dina bilder. När du har gjort det kan du börja att skapa en mediumstor fotoposter med en enda bild eller, genom att använda våra designmallar, designa en layout med flera bilder. När du har lagt till dina bilder till dina mediumstora fotoposter i fotoboksprogrammet kan du testa våra kreativa designverktyg. Gör din mediumstora fotoposter helt unik genom att lägga till ramar och masker liksom text, clip art och kanske en ny bakgrundsfärg.

Beställa din mediumstora fotoposter

När du har designat färdigt din mediumstora fotoposter kan du kolla den en sista gång genom att klicka “Förhandsgranska” och se hur den kommer att se ut när den har framkallats. När du är nöjd med den klickar du “Lägg till i varukorgen” och du hamnar då på sidan för betalning. Välj att framkalla din fotoposter med en högglansig eller matt finish och sedan är du redo att betalat för din mediumstora fotoposter. När du är klar med det behöver du bara börja att leta efter en snygg ram och fundera på vilken vägg du vill hänga din mediumstora fotoposter.