Matta affischer

En matt affisch från önskefoto ger en cool och modern känsla till dina bilder. Om du söker en modern stil på din affischdesign är matt rätt val.

  • Skapa moderna affischer med matt yta
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Skapa matta affischer

Matta affischer

Genom att ge din affisch från önskefoto en matt yta säkerställs en modern och trendig känsla. En affisch med matt yta, oavsett vilken storlek du väljer, kommer att se ut som ett modernt mästervek på din vägg. En matt yta håller färgernas intensitet i schack och ger dem en jämn och elegant känsla. En affisch med matt yta kommer inte heller att ge problem med att ljus reflekteras från den som en glansig yta kan göra och kan ses från alla håll i ditt rum.

Skapa din matta affisch

Det är mycket enkelt att skapa din matta fotoaffisch. Logga bara in på önskefotos fotoredigeringsprogram online och ladda upp dina valda bilder – på samma sätt som du skulle göra med andra produkter från önskefoto. Tänk på att du inte måste skapa en affisch med en stor bild – med våra fördesignade layoutmallar kan du också göra en matt affisch med flera bilder. När dina bilder laddas upp och väljs, kan du lägga till din egen personliga touch, från ramar och mönster till text, clipart och välja en fantastisk bakgrundsfärg.

Beställa din matta affisch

När du är nöjd med din matta affischdesign, klicka bara på “Lägg i varukorg” så kommer du att få välja en glansig eller matt yta på din affisch. Så enkelt är det. Välj det matta alternativet och allt som återstår för att beställa din affisch är att gå vidare till betalningsskärmen där du genomför köpet. När du är klar med det, behöver du bara bestämma på vilken vägg du ska hänga din fantastiska, matta affisch på när den levereras.