Fotoposter i stående format

Oavsett om du vill skapa en stor fotoposter i stående format eller skapa en som passar på en mindre yta på din vägg, kommer du att hitta exakt vad du letar efter i vårt stora utbud av storlekar och finish-alternativ för fotoposters.

  • Skapa moderna fotoposters i stående format
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Skapa Fotoposter i stående format

Fotoposter i stående format

Vi tar så många foton i stående format på våra mobiltelefoner. Det är synd att de bara ligger kvar i ett bildalbum och att vi inte framkallar dem som högkvalitativa fotoposters att hänga upp hemma. På önskefoto har vi gjort det verkligen enkelt för dig att göra just det. Våra fotoposters i stående format finns i många olika storlekar: 30cm x 40cm, 40cm x 60cm, 50cm x 70cm och 70cm x 100cm, så du kan vara säker på att din designade fotoposter kommer att passa perfekt på din vägg.

Skapa din fotoposter i stående format

Det kan inte bli enklare att skapa en fotoposter i stående format än med önskefotos fotoboksprogram online. När du har loggat in måste du bara ladda upp de foton i stående format som du vill använda till din fotoposter. Du kan välja en stor bild eller, om du använder en av våra layoutmallar, göra en fotoposter som består av många olika foton – det är helt upp till dig vad du vill skapa. När du har laddat upp dina bilder, se till att designa din fotoposter i stående format genom att lägga till roliga och stilrena ramar, masker, bakgrundsfärger och teman, clip art och kanske till och med din egen text.

Beställa din fotoposter i stående format

När du har designat klart din fotoposter i stående format och bestämt vilken storlek du vill ha är det bara att kolla att allt stämmer och beställa den. Klicka på “Förhandsgranskning” i önskefotos fotoboksprogram för att kolla att allt är som det ska. Om du är nöjd väljer du “”Lägg till i varukorgen”. Nästa steg är att välja antiinen en matt eller högglansig pappersfinish och när du har gjort det går du till kassan för att köpa din fotoposter. Nu kan du lugnt luta dig tillbaka och vänta på leverans.