Layout-val för väggdekorationer

Du behöver inte begränsa dig till bara en bild på dina canvastavlor, skumtavlor, aluminiumtavlor eller plexiglastavlor. Med önskefotos fotoredigeringsprogram kan du skapa ett valfritt antal layouter med flera bilder. Antingen det är ett par bilder eller en hel serie bilder, har vi massor av layoutförslag för att väcka din aptit.

  • Skapa eleganta layouter med dina framkallade bilder.
  • 100 % nöjdkund-garanti
  • Snabbt och enkelt att beställa online
Skapa din väggdekoration

Layout-val för väggdekorationer

Fotomontage är ett fantastiskt sätt att få ut mer av dina ögonblick. Med ett enormt utbud av olika layouter för foton, kan vi hjälpa dig komma fram till hur du ska arrangera två till 35 bilder på din canvastavla, skumtavla, aluminiumtavla eller plexiglastavla. önskefotos fotoredigeringsprogram guidar dig genom proceduren att designa en layout för att skapa en personlig, premiumyta så enkelt som möjligt. Möjligheterna för din collagelayout är praktiskt taget obegränsade.

Så skapar du en layout för din väggdekoration

När du laddat upp dina bilder till önskefotos redigeringsprogram, klickar du på menyn till vänster på skärmen. Därefter använder du antingen rullgardinsmenyn eller skrollar för att välja en av de 74 olika layouterna som visas i menyrutan. Klicka sedan tillbaka på fotoknappen och dra bilderna till rutorna i huvudskärmen. Så enkelt är det!

Beställa din design

När du dragit dina bilder till din layoutdesign och är nöjd med hur bilderna är placerade, behöver du bara klicka på knappen “Forstätt beställningen”. Ge ditt projekt en rubrik när du ombeds göra det och fortsätt till kassan. Om du valt en canvas, kan du välja att rama in ditt personliga mästerverk här! Att skapa väggdekorationer för flera bilder är ett fantastiskt sätt att skapa en unik, elegant och rolig tavla.