Stor väggdekoration

Låt oss presentera de olika valen du hittar hos önskefoto när du vill skapa en stor väggdekoration.

  • Skapa eleganta stora väggdekorationer
  • 100 % nöjdkund-garanti
  • B Snabbt och enkelt att beställa online
Skapa din Stor väggdekoration

Stor väggdekoration

Om du vill göra en modern väggdekoration som är ett statement som ger dina besökare något att tala om, då hittar du det perfekta valet hos önskefoto. Välj mellan olika stora framkallade bilder eller skapa en stor fototavla och få dina väggar att sjunga med din egen personliga väggdekoration. Antingen det är en bild av familj och vänner, minnen av en semester eller ett konstverk du har skapat, är önskefoto den perfekta platsen för att skapa eleganta, stora fototavlor och framkallade bilder från digitala fotografier.

Skapa dina stora fototavlor

Det är verkligen enkelt att skapa din egen, personliga stora väggdekoration med önskkefoto. Allt du behöver göra är att välja yta på den framkallade bilden – canvas, plexi, aluminium eller en skumtavla och därefter välja hur stor du vill ha den! Om du vill välja en mycket stor är det inte heller några problem! En canvas som är 80 x 60 cm är ett av de populäraste valen men du kan välja ända upp till 120 x 80 cm med önskefoto. Därefter behöver du bara klicka på “Skapa nu”, ladda upp din bild och sätta igång!

Beställa dina stora väggdekoration

En stor väggdekoration är ett enastående tillskott till ditt hem – vad kan vara bättre än att ha din egen, unika och personliga fotocanvas eller konsttryck som lyser upp ditt hem! Det är så enkelt att skapa med önskefotos online-redigeringsprogram – allt du behöver gära är att ladda upp din bild och välja från menyn med layouter, tillägg, text till vänster eller låta det vara som det är., Hur du än vill ha den, är det enkelt att skapa på ett ögonblick. Varför inte skapa en serie – en för varje rum i ditt hus?