Stor väggdekoration

Stora ögonblick förtjänar en ordentlig scen! Hos önskefoto kan du förvandla dina favoritbilder till stora fototavlor på nolltid – och låta dem blir hemmets blickfång. Praktfulla väggdekorationer med dina bästa bilder är ett enkelt sätt att göra om hemma, men de blir också unika presenter till nära och kära. Eller varför inte skapa stora bilder med ram för att inreda hemmet som ett elegant galleri? Hos önskefoto kan du enkelt släppa loss kreativiteten och designa stora väggdekorationer i lugn och ro, på datorn eller direkt i mobilen.

  • Designa stora, eleganta väggdekorationer
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och smidigt online
Skapa din Stor väggdekoration

Stora väggdekorationer

Vissa ögonblick förtjänar att visas upp på stor duk, vare sig det är ett bröllopsfoto eller en spektakulär semesterbild. Vill du ha en stor plexiglastavla till vardagsrummet, en gigantisk poster till barnens rum eller XXL-bilder på canvastavla – hos önskefoto kan du enkelt förvandla dina favoritbilder till storslagna väggdekorationer. Välj mellan flera olika material, layouter och storlekar och föreviga familjeporträttet, minnen från din senaste resa, ett citat eller ditt eget konstverk.

I vårt smidiga skaparverktyg kan du skapa en stor väggtavla till sovrummet eller trappan med några enkla klick – för visst förtjänar dina minnen att synas? Skapa XXL-plexiglastavlor till vardagsrummet eller beställ stora, prisvärda aluminiumtavlor. Alla våra material passar utmärkt till stora format. Och om du vill designa stora, inramade tavlor till vardagsrummet kan du förse kreationen med ram med några enkla klick.

Väggdekorationer i XXL-format

Är våra stora format för små för dig? Om du vill slå på stora trumman och skapa gigantiska canvastavlor har du hamnat rätt. Designa effektfulla blickfång till vardagsrummet i XXL-format – vi kan lova att gästerna blir imponerade. Välj mellan flera storlekar och skapa stora fototavlor med wow-effekt.

Våra canvastavlor har vackert strukturerad yta och är försedda med äkta träram. De passar perfekt till stora väggdekorationer i vardagsrummet, eftersom de skapar mysig atmosfär. Till verkliga panoramabilder kan du även välja en fototavla som är extra stor och skapa XXL-canvastavlor i formatet 120 x 80 cm. Men våra andra material briljerar också i stort format och visar alltid upp dina bästa minnen från deras bästa sida.

Skapa dina stora fototavlor

Det är verkligen enkelt att skapa din egen, personliga stora väggdekoration med önskkefoto. Allt du behöver göra är att välja yta på den framkallade bilden – canvas, plexi, aluminium eller en skumtavla och därefter välja hur stor du vill ha den! Om du vill välja en mycket stor är det inte heller några problem! En canvas som är 80 x 60 cm är ett av de populäraste valen men du kan välja ända upp till 120 x 80 cm med önskefoto. Därefter behöver du bara klicka på “Skapa nu”, ladda upp din bild och sätta igång!

Beställ stora bilder hos önskefoto

Stora väggdekorationer kan också hängas utomhus. De utgör unika blickfång som varje dag får dig att minnas livets största ögonblick. Det är enkelt att designa dem med vårt skaparverktyg – du behöver bara överföra en bild, anpassa den efter tycke och smak och skicka in din beställning. Om du vill kan du sedan avrunda mästerverket med en matchande ram. Skapa stora väggdekorationer till vardagsrummet, sovrummet eller hallen och ge dina favoritminnen den plats de förtjänar, så att alla får njuta av dem.