Vår ultimata guiden till Alla hjärtans dag

Skriven av Onskefoto, 24 januari 2024

Behöver du inspiration till Alla hjärtans dag? Visa din kärlek till nära och kära den 14 februari med personliga fotopresenter.

Ibland kan det vara svårt att lyckas med presenterna till Alla hjärtans dag (och ofta blir det en sista minuten-lösning med en chokladask från macken). Men vi finns här för att hjälpa dig med massor av kreativa idéer till personliga fotopresenter som visar nära och kära hur mycket de betyder för dig. Fotogåvor är enkla att skapa och finns för varje budget. Samtidigt är de unika, originella och det bästa sättet att visa din kärlek utan att det blir klyschigt och pinsamt.

För en mysig morgonstund

En fotomugg är det perfekta komplementet till Alla hjärtans dag-frukosten på sängen – och alla sömniga morgnar framöver. Välj en bild från er senaste romantiska weekendresa, favoritbilden på er tillsammans eller ett foto som alltid får er att skratta. Du kan också anpassa muggen genom att lägga till text, layout och clip arts för en helt personlig present.

Berätta er kärlekshistoria

En fotobok är det bästa sättet att visa nära och kära hur mycket de betyder för dig genom att du lägger tid och energi på att skapa en unik present. Du kan skapa en tidslinje med minnen sedan ni träffades, en kollektion över alla resor ni har gjort eller kanske en gourmand- eller kokbok med alla de bästa måltiderna ni har delat. Om du vill att hela fotoboken ska handla om en person, varför inte skapa en bok om hens favoritintresse?

Om du verkligen vill göra intryck, välj till exklusiva Panorama DeLuxe med extra tjocka sidor som öppnas helt plant, så att inga detaljer försvinner i vecket.

Osäker på var du ska börja? Välj en av våra fördesignade temaböcker. De blir en bra utgångspunkt som du sedan kan anpassa hur mycket du vill. Kolla in vår guide för att se hur du använder dem här.

Visa upp era bästa stunder tillsammans

Om ni bor under samma tak, varför inte skapa väggdekorationer som perfekt Alla hjärtans dag-present? Välj bland flera storlekar och format och den tryckfinish av hög kvalitet som passar bäst hemma hos er. Lägg sedan till en bild på er två eller kanske ett foto från en fantastisk resa ni gjort – så enkelt är det att ge bort en unik inredningsdetalj till Alla hjärtans dag. Om du har svårt att välja bland era kärleksfulla ögonblick går det också bra med en layout där det får plats upp till 12 bilder. Klicka här för att börja skapa!

Kärleksfulla kylskåpshälsningar

Om du vill hitta en present som är liten och enkel, men ändå personlig och helt unik, beställ ett set med personliga fotomagneter. De går snabbt och smidigt att skapa – det enda du behöver göra är att välja ut nio favoritbilder på er tillsammans. Eller så förevigar du er gemensamma kärlek till nio olika motiv, som barnen, husdjuren eller artister.

Alla hjärtans dag-aktivitet – fixat

Om du vill ha en present som också fungerar som Alla hjärtans dag-plan – skapa ett personligt fotopussel. De finns i sex storlekar, från 49 bitar till nybörjarpusslare och ända upp till 2 000 bitar för den som älskar en utmaning. Pusslen tillverkas av Europas pusselspecialist Ravensburger, så du kan vara säker på att din present håller hög kvalitet.

Uttryck din kärlek

Ett personligt kort är en lika enkel som speciell present till Alla hjärtans dag. Överraska din älskling men också nära och kära med en handskriven hälsning i ett kort med en kärleksfull bild på framsidan. Det finns massor av färdiga designs att välja på, men du kan också släppa loss kreativiteten med ett helt tomt kort. Korten säljs i praktiska 10-pack, så du får garanterat massor av kärlek att dela ut till Alla hjärtans dag.

Är du redo att skapa den perfekta överraskningen till Alla hjärtans dag? Välj den fotopresent som du tror går hem och börja skapa nu.

Börja skapa