Små väggdekorationer

En liten väggdekoration, antingen det är en canvastavla eller en glastavla, kan vara lika effektfull som en stor. Kolla in vår användbara guide om hur du får ut det mesta av dina små konstverk med önskefoto, samt vilka ytor och format vi erbjuder.

  • Skapa eleganta små väggdekorationer
  • 100 % nöjdkund-garanti
  • B Snabbt och enkelt att beställa online
Skapa din små väggdekoration

Små väggdekorationer

Små väggdekorationer kan göra ett rum helt komplett – de passar i vinklar och vrår, medan en serie små väggdekorationer kan förvandla en vanlig yta till en elegant och modern vägg. Antingen du vill ha en liten canvastavla, en liten plexiglastavla, en liten aluminiumtavla eller en liten skumtavla, är ytorna av högsta kvalitet. De är fantastiska för att bevara ett minne av en speciell händelse, semesterresa eller projekt för evigt och kan också vara en underbar personlig gåva till någon.

Skapa din personliga väggdekoration i liten storlek

Om du undrar vad vi menar med liten, anser vi på önskefoto att små väggdekorationer är 20×30 cm eller 30×40 cm. När du har skapat en kommer du att börja titta dig runt i ditt hem för att se vilka andra urymmen som behöver fyllas! Att skapa en serie med tre eller fler små bilder är ett fantastiskt sätt att berätta en historia om en speciell händelse som t.ex. ett bröllop, en högtidsdag eller födelsedag och är också ett elegant sätt att fylla ett stort utrymme på din vägg.

Beställ din lilla väggdekoration

Det är mycket enkelt att beställa din lilla väggdekoration online. Allt du behöver göra för att skapa din väggdekoration är att välja yta, format och storlek. När du har gjort det kommer du till önskefotos fotoredigeringsprogram som är enastående enkel att använda. Du kan välja att lägga till text, bakgrunder eller till och med ClipArt och ramar till din väggdekoration i miniformat eller du kan behålla den som bara det digitala fotot. Du bestämmer!