Väggdekor med citat eller text

När du skapar en vacker fotocanvas- eller skumtavla, aluminium- eller plexiglastavla behöver den inte alltid bara ha ett foto på. Med önskefotos redigeringsprogram kan du skapa inspirerande och eleganta väggdekorationer med vårt urval av text och citat.

  • Skapa väggdekor av hög kvalitet med citat eller text
  • 100 % nöjdkund-garanti
  • B Snabbt och enkelt att beställa online
Skapa din väggdekoration med text

Väggdekor med citat eller text

önskefotos fotoredigeringsprogram har ett helt avsnitt med väggdekorcitat att välja bland när du gör dina konsttryck personliga. Om du vill tacka någon, hälsa en nyfödd välkommen till världen, gratulera vänner och familj på födelsedagen, skicka något inspirerande eller bara lägga till en elegant rubrik till din väggdekoration, finns det ett enormt utbud du kan välja bland. Du kan till och med skapa väggdekorationer med bara citat och inte använda en bild om du så önskar!

Så skapar du text och citat för dina väggdekorationer

För att komma igång med citat att dekorera dina väggdekorationer med, öppna önskefotos fotoredigeringsprogram och ladda upp dina bilder. När du har lagt till dina bilder i den layout du valt, välj knappen ClipArt från menyn till vänster och välj därefter “ord” från rullgardinsmenyn. Här gittar du ett fantastiskt urval av citat och ord i många olika handskrivna teckensnitt. Välj bara de citat till din canvastavla du vill använda och dra dem till huvudfönstret.

Beställa dina väggdekorationer med text och citat

När du har lagt till citaten till din canvastavla eller väggdekoration, är du klar att köpa den online. Glöm inte att du kan klicka på knappen förhandsgranska när som helst där du kan se hur din väggdekoration kommer att se ut på väggen! Gå till kassan när du är nöjd med din personliga väggdekoration så kommer du till din varukorg och betalning. Om du beställer en canvastavla, kan du också välja en ram till den.