Nu ligger en underbar, lång sommar framför oss och bara väntar på att bevaras. Eftersom vi vill hjälpa dig att ta vackra bilder vid alla tillfällen har vi bett proffsfotografen, Megan Alter, om hjälp. Hon kommer att dyka upp av och till under sommaren och ge användbara tips och tricks som hjälper dig att ta bättre foton. Vi hoppas att du ska få mycket nöje av detta.

Vi lämnar ordet till Megan så att hon får presentera sig själv.

”Jag har en examen från konstskolan Syracuse University’s School of Visual and Performing Arts och har haft turen att visa upp mitt arbete i tidskriften Good Light photography, Light Works Gallery i New York och på många andra ställen.

Jag gillar att dela med mig av mina kunskaper genom kurser och workshoppar i Amsterdam. I augusti blev jag utbildningschef på Amsterdam Photoclub, en stor grupp av fotografer med över 1 300 medlemmar. Nu undervisar jag över 100 studenter om året och ser verkligen fram emot att visa alla hur de kan vidareutveckla sina kunskaper.”

BLOG_2_01_V2

Vi kommer att ha med Megans tips i vår blogg och sociala kanaler under sommaren så kom tillbaka snart för att ta del av de senaste tipsen.

Kommentarer