De bästa julklapparna till nygifta

Skriven av Onskefoto, 9 november 2023

Känner du några som har gift sig? Skapa den perfekta julklappen till det nygifta paret genom att förvandla bilder från bröllopet till fotoböcker, väggdekorationer med mera.

Att bläddra igenom en samling fina bröllopsbilder är ett härligt sätt att se tillbaka på en av livets allra största dagar. Hjälp brudparet att höja blicken från mobilens bildmapp – bröllopsfoton är ju ett perfekt tillfälle att skapa vackra, personliga presenter. Nedan har vi samlat några idéer till hur du skapar perfekta julklappar till det nygifta paret.

Bröllopsfotobok

Efter den stora dagen finns det ofta massor av fina bilder att välja på. Vad passar väl bättre än att förvandla de allra bästa till en fotobok och överraska brudparet med en personlig julklapp? Placera bilderna i kronologisk ordning och berätta deras bröllopssaga från början till slut. Välj ett tema till fotoboken, till exempel spontana bilder, eller använd de foton som du tog som gäst och som brudparet kanske inte har sett förut – vi kan lova att det blir en glad överraskning. Den första julen som äkta makar förtjänar de något alldeles extra, så varför inte välja till Panorama DeLuxe – de här fotoböckerna har tjockare sidor för en mer exklusiv känsla. Vi har också tagit bort mittvecket, så att bilderna fortsätter ostört över hela uppslaget. I vårt blogginlägg hittar du fler tips på hur du skapar en riktigt fin bröllopsfotobok.

Canvastavlor med bröllopsbilder

En personlig väggdekoration blir alltid en uppskattad present, framför allt om motivet är ett av parets lyckligaste ögonblick som de kan glädjas åt gång på gång. Gör deras första jul som äkta makar till något alldeles speciellt genom att ge dem en canvastavla med ett fint collage. Du väljer bara en storlek som passar in i parets inredning och lägger sedan till de allra bästa fotona från deras stora dag. Få din kreation att se mer proffsig och elegant ut genom att även använda bilder på omgivningarna och dekorationer på bröllopsdagen tillsammans med de ”största ögonblicken” för brudparet.

Bröllopskalender

Till parets första jul som äkta makar, skapa en personlig kalender med de bästa minnena från deras bröllopsdag. Kalendrar är en uppskattad julklapp till nygifta par, eftersom de inte bara kan se fram emot allt de ska vara med om tillsammans, utan också kan se tillbaka och glädjas åt sin stora dag under hela året.

Matchande fotomuggar

Matchande fotomuggar är en gullig julklapp till äkta par och om de dessutom är nygifta kan du till exempel skriva det på muggarna och lägga till roliga foton från deras stora dag. Leta fram skojiga och spontana bilder på båda två och skapa matchande muggar som får dem att le varje gång de dricker kaffe eller te tillsammans.

Genom att skapa personliga julklappar till deras första jul som äkta makar kan du visa hur mycket de betyder för dig. Vi kan lova att din present blir väldigt uppskattad, oavsett om du ger bort en fotobok, canvastavla eller fotomuggar. Och glöm inte att skriva en speciell julhälsning till dem i ditt julkort, där du gratulerar dem till den första julen som nygifta!

Börja nu