Fotopresenttips till barnets första jul

Skriven av Onskefoto, 15 november 2023

Fira barnets allra första jul med en serie unika och personliga fotopresenttips.

Årets största högtid är äntligen här! Från julpyssel till mysiga hemmakvällar med nötter och glögg – det finns många sätt att komma i julstämning. Det är också ett perfekt tillfälle att fira barnets första jul. Har en kompis precis fått tillökning eller är du en stolt mor- eller farförälder? Varför inte skapa en personlig present som fångar glädjen hos barnets allra första jul? I det här blogginlägget undersöker vi fem unika sätt att förvandla minnesvärda milstolpar till fina fotopresenter som mottagaren får glädje av i många år framöver!

Skapa en fotobok med barnets första minnen

Ett av de bästa sätten att bevara minnen till barnets första jul är att skapa barnets första julfotobok. Vi har ett unikt sortiment av fotobokslayouter, stilar och färger som hjälper dig att ge liv till minstingens milstolpar. Det enda du behöver göra är att välja ut dina favoritstunder från det gångna året, placera dem i kronologisk ordning och lägga sista handen vid din kreation. Från det allra första leendet till den första babysimträffen – det finns massor av ljuvliga stunder att se tillbaka på. Om du vill göra något alldeles extra, varför inte lägga till texter, citat eller små anekdoter för att sätta personlig prägel på fotoboken? Resultatet blir en hjärtknipande present till mamma och pappa på barnets första julafton. Osäker på var du ska börja? Kolla in våra praktiska tips för att samla inspiration.

Gör en unik väggdekoration med babybilder

Varför inte förvandla barnets första ögonblick till en spektakulär väggdekoration som kan pryda väggen hemma? Oavsett om du skapar en canvastavla av ett enastående minne eller gör ett collagetryck med en hel samling bilder, har vi fem finisher som du kan välja mellan, var och en med unik känsla och utseende. Våra väggdekorationer levereras klara att hängas upp i barnkammaren eller vardagsrummet och är ett uppskattat alternativ till de första julklapparna.

Gör en babykalender för 2024

Hjälp de nyblivna föräldrarna att styra upp vardagen med en gullig kalender till barnets första julafton. Det blir en användbar present under hela det kommande året, som låter dem minnas de bästa ögonblicken varje månad. Börja med att titta igenom dina mest minnesvärda babybilder, från roliga till vackra, och sortera in dem i önskad ordning. Du kan också anpassa kalendern genom att markera viktiga datum som födelsedagar eller barnets milstolpar, så blir kalendern ännu mer unik.

Julkort

Att skicka julkort är en lång och trevlig tradition. Välkomna barnet till världen genom att använda en fin bild på minstingen. Det kan vara ett foto av en viktig milstolpe eller bara din favoritbild på familjens nytillskott. Välj bara ut önskad bild och börja skapa idag. Med personliga julkort av underverket kan du dela det gångna årets magi med nära och kära och samtidigt visa upp din lilla ögonsten.

Personliga muggar

Vill du skicka med något extra med julkortet? Gör en personlig mugg som passar till kortet. Skapa matchande muggar med en favoritbild på babyn – vi kan lova att mottagaren börjar varje dag med ett leende. Gör det där lilla extra och anpassa muggen med egen text. Fotomuggarna blir inte bara uppskattade presenter, utan också en fin påminnelse om barnets första jul.

Julen är snart här, så missa inte chansen att fira nytillskottet i familjen eller hos någon du står nära. De personliga julklappar som vi har utforskat här i bloggen blir ett härligt sätt att fånga magin under barnets första år – och ett speciellt minnesföremål att behålla i framtiden.

Börja skapa idag