Stående väggdekorationer

Antingen du vill skapa en liten eller stor stående väggdekoration, innebär utbudet av storlekar och ytor hos önskefoto att vi har det du söker. De är perfekta som en gåva till vänner och familj eller varför inte till ditt eget hem. Läs vidare för att ta reda på mer om att göra stående väggdekorationer med önskefoto.

  • Skapa eleganta stående väggdekorationer
  • 100 % nöjdkund-garanti
  • B Snabbt och enkelt att beställa online
Skapa din Stående väggdekorationer

Stående väggdekorationer

Våra stående väggdekorationer är inte bara för bilder av människor! Det är termen för en bild som är högre än den är bred. På önskefoto har vi ett enormt utbud av ytor av premiumkvalitet och storlekar för alla dina behov av stående väggdekorationer. Antingen du vill skapa en personlig väggdekoration med en canvas-, plexiglas-, aluminium- eller skumtavla, har vi storlekar från 20×30 cm ända upp till 80×120 cm.

Skapa stående väggdekorationer

För att avgöra vilken typ av väggdekoration du vill skapa med din stående bild, måste du tänka på till vad och var du kommer att använda din stående canvas eller framkallade bild. Är det en gåva till ditt eget hem och vad föreställer bilden? Om det är en storstadsscen kanske du vill ha en större framkallad bild så att du kan se allt i den. Naturligtvis är väggen du vill sätta upp den på mycket viktig eftersom du vill se till att den passar perfekt. Canvasporträtt är fantastiska för roliga bilder av familj och vänner och plexiglas-, skum- och aluminiumtavlor är perfekta för ett elegant eller modernt utseende. Kolla in utbudet av väggdekorationer på önskefotos webbplats för att se vad som passar bäst för ditt projekt.

Beställa dina stående väggdekorationer

När du är redo att beställa dina väggdekorationer online. Välj bara den storlek och yta du vill ha och fortsätt till önskefotos fotoredigeringsprogram. Om du kollar in valen i menyn till vänster i fotoredigeringsprogrammet, ser du att du kan lägga till text, bakgrunder och till och med layouter till varje liggande väggdekoration för att skapa en kollageeffekt. Du kan skapa en helt personlig stående väggdekoration! Alla våra väggdekorationer levereras med en väggmontering, helt utan kostnad för att det ska gå lätt att hänga upp dem.