Framkallade bilder i A6-format

Våra framkallade premiumbilder i A6-storlek är en fantastisk storlek. Hos önskefoto använder vi alltid högkvalitativt papper för våra framkallade bilder så att du vet att du alltid får en lyxig finish. Här är vår användbara guide för att hjälpa dig skapa stilrena framkallade bilder i A6-format med dina fotografier.

  • Skapa ett framkallat foto i A6-format (10×15 cm)
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Skapa ett framkallat foto i A6-format

Små framkallade bilder i A6-format

Om du undrar hur stor en liten framkallad bild är hos önskefoto kan vi lätt förklara. Vi pratar om en framkallad bild i A6-format (eller 10×15 cm). Om du är osäker på att det här är rätt format kan du kolla det genom att helt enkelt vika ihop ett papper i A4-format och sedan vika det en gång till. De är en perfekt storlek – stora nog för att kännas eleganta nog att rama in, men små nog för att fungera som en rolig present till familj och vänner. Du kan skapa din egen samtidskonst med en serie av dem på en stor vägg eller bara ha som ett enstaka framkallat foto på en mindre yta.

Hur du skapar en framkallad bild i A6-format

För att börja skapa dina stilrena framkallade bilder i A6-format, gå bara till önskefotos fotoredigeringsprogram och ladda upp dina val från din bärbara dator, dator eller mobil. När du gjort det, klicka antingen på “Redigera dina bilder” eller välj fliken “Alternativ” högst upp på sidan. Välj 10×15 från rullgardinsmenyn som du hittar under ‘premiumframkallningar’. Klicka nu på “Slutför din beställning”. Du kommer nu till sidan “Tillval” där du kan välja att framkalla på matt eller högglansigt papper eller till och med lägga till en elegant vit kant.

Beställa din framkallade bild i A6-format

När du har valt högglansigt eller matt papper och om du ska lägga till en kant eller inte, klickar du på “Beställ dina framkallade bilder” så kommer du till varukorgen där du kan köpa dina framkallade bilder i A6-format. Här kan du också ändra antalet kopior du vill köpa: från 1-100! Klicka på “Fortsätt” när du är nöjd med ditt val så kommer du till sidan där du fyller i din leverans- och betalningsinformation.