Liggande framkallade bilder

Liggande framkallade bilder

Antingen du vill ha en framkallad bild med glansig eller matt yta, är det liggande valet ett fantastiskt sätt att få ut mer av dina ögonblick. Skapa dem nu i önskefotos fotoredigeringsprogram.

  • Välj en elegant liggande framkallad bild
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa liggande framkallade bilder

 

Vad är liggande framkallade bilder?

Liggande framkallade bilder är naturligtvis inte bara bilder av vackra solnedgångar eller böljande kullar! Liggande är helt enkelt termen för en framkallad bild som är bredare än den är hög. De är fantastiska för vida foton för att få plats med hela din familj och alla dina vänner, för att fotografera vyerna från din semester eller foton med massor av detaljer i fokus. De ser ockspå fantastiska ut på väggen som en stor framkallad bild eller en serie mindre bilder.

Så skapar du en liggande framkallad bild

För att skapa en liggande framkallad bild, gå bara till avsnittet “Framkalla bilder” på önskefotos webbplats och välj om du vill ha framkallade bilder som är Standars 10x, Standard 15x, Fotoförstornngar eller Retorbilder. På nästa skärm ombeds du ladda upp dina bilder. Fotoredigeringsprogrammet online avgör automatiskt om det är liggande eller stående orientering och erbjuder de olika storlekarna i enlighet därmed som du kan välja. Klicka bara på rullgardinsmenyn så får du se de framkallade bilderna i olika storlek som du kan välja.

Beställa din liggande framkallade bild

När alla dina bilder laddats upp och du har valt storlek på den liggande framkallade bilden du vill ha, är du nästan klar med att beställa dem online! Klicka bara på slutför din beställning så kan du välja om du vill framkalla dem på glansigt eller matt papper och om du vill lägga till en kant (fantastiskt när du ramar in framkallade bilder). När du gjort dina val är du redo att beställa! Allt du behöver göra nu är att beställa dina liggande framkallade bilder i hög kvalitet.

Skapa nu

Rated 3.8 of 5 based on 8596 reviews
 
Jag är väldigt nöjd med mina bilder +…

Jag är väldigt nöjd med mina bilder + att det är billigt att framkalla bilder
Läs mer

– Carina Wallin
 
 
Framkalla bilder

Lätt att framkalla bilder i olika format.
Läs mer

– kund
 
 
Lätt att framkalla fina foton...

Så länge bilderna är fina ur kameran/telefonen så blir de fina i framkallning. Att framkalla bilder kostar inte så mycket även om frakten är en del. Jag passade på att framkalla fler kopior till släkt och vänner som gjorde att det kändes "... Läs mer

– Evelina
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.