Liggande väggdekoration

Antingen du vill skapa en stor designad väggdekoration eller en mindre mer diskret dekoration, garanterar vårt stora utbud av storlekar och ytor på liggande bilder att du hittar exakt det du söker.

  • Skapa moderna liggande väggdekorationer
  • 100 % nöjdkund-garanti
  • B Snabbt och enkelt att beställa online
Skapa din liggande väggdekoration

Liggande väggdekoration

När du tänker på att få dina favoritögonblick på canvastavlor, aluminiumtavlor, skumtavlor eller plexiglastavlor kommer orienteringen av din bild att ha betydelse för vad du beställer. Liggande indikerar, naturligtvis, en bild som är bredare än den är hög – det måste inte vara en bild av böljande kullar! När du skapar dina liggande väggdekorationer, kan du välja alternativ från 30×20 cm till 120×80 cm från önskefoto. Så vad du än behöver – antingen det är liggande canvaskonst, liggande skumtavlor eller någon av de övriga ytorna, har vi rätt storlek för dig.

Vilken storlek på liggande väggdekoration är rätt?

Eftersom önskefoto har så många alternativ av premiumkvalitet, kan du välja den storlek på liggande framkallad bild du föredrar. Storleken på utrymmet på din vägg är den viktigaste faktorn för vilken storlek du ska köpa men det är också bra att tänka på att om du har en bild med mycket detaljer – som t.ex. ansiktena på en stor grupp människor, eller text som måste läsas till exempel, kanske du vill beställa din liggande tavla i en större storlek för att du ska se allt ordentligt.

Beställa din liggande väggdekoration

När du valt den storlek och yta du vill ha på din liggande tavla, behöver du bara klicka dig fram till önskefotos fotoredigeringsprogram för att slutföra ditt enastående, personliga konstverk. Glöm inte, genom att använda menyn till vänster i fotoredigeringsprogrammet kan du lägga till text, bakgrunder och till och med flera fotolayouter till varje liggande väggdekoration för att skapa en collageeffekt. Alla våra väggdekorationer levereras med en väggmontering, helt utan kostnad för att det ska gå lätt att hänga upp dem. Det perfekta personliga ögonblicket för ditt hem eller en fantastisk present till dina vänner och din familj.