1. Hem
  2. Fotokort
  3. Save the date kort
30% rabatt på allt | Rabattkod: 45ONSKE | Beställ senast 01.10 kl 10:00

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar.

Save the date kort

Markera din speciella dag på ett speciellt sätt

Save the date kort

Ett bröllop behöver man ofta planera i god tid innan och för att gästerna ska vara beredda och inte boka upp sig på något annat kan ett save the date kort skickas ut innan den ordinarie inbjudan. En save the date inbjudan blir som en försmak på det riktiga inbjudningskortet och det går att designa både fina och roliga save the date kort. Hos önskefoto skapar du enkelt kortet du vill ha, helt efter eget tycke och smak, och det kan inte bli enklare.

Gör egna save the date kort

Att göra egna save the date kort är från början en amerikansk trend som spridit sig och blivit mer och mer vanlig i Sverige. Kortet behöver inte innehålla mer information än datum, plats och vilka ni är som gifter er. Gör egna save the date kort och öka chansen för att gästerna ska kunna boka in datumet långt i förväg. Du väljer själv hur du vill att korten ska se ut när du gör egna save the date kort och kan anpassa dem efter bröllopets tema.

Beställa save the date kort på önskefoto

Det är enkelt och smidigt att beställa save the date kort hos önskefoto. Allt du behöver göra är att släppa loss kreativiteten, designa ett kort som passar just ert bröllop och sedan beställa save the date kort för att skicka ut till familj och vänner som får en kul fest att se fram emot. Beställ ditt save the date kort nu och ge dina gäster en modern och snygg förvarning om er kommande, stora dag.

Varför våra kunder väljer oss

7.6 baserat på 257 recensioner

slim_arrow_left

Blev precis som vi förväntat oss. Bra återgivna färger utan att för mycket skärpa gått förlorad. Helnöjd!


Victoria

Bra kvalité


Anel

Bra och fina tackkort


Elizabeth Gylebrandt

Billigt och bra


Lennart

Mycket bra nöjda


Ulrika

Enkel och bra produkt


Leelja Seensalu dödsbo
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!