Fotobok Liggande XL

Fotobok Liggande XL

Fotobok liggande XL är vår största fotobok med utrymme för alla dina bästa minnenn och lite till. Rolig att bläddra igenom hemma vid köksbordet med hela familjen!

Från
579 kr (Exklusive fraktkostnad)

Vänligen notera att denna produkt endast går att skapa i det nedladdade fotoboksprogrammet för Windows.

Skapa fotobok

Tillägg

Extra tillägg

Högglansigt papper

Utöver det vanliga pappret kan du även välja högglansiga sidor i din fotobok. Högglans är det alternativ som liknar riktigt fotopapper mest och som ger dina bilder mer djup och kontrast.
Läs mer om högglans

Omslag

Bildomslag
Läderomslag
Linneomslag

Bildomslag

Du kan även välja att lägga till ditt eget foto på omslaget. Du har samma redigeringsmöjligheter på omslaget som i fotoboken vilket gör att du kan låta din kreativitet flöda.

Läs mer om bildomslag

Läderomslag

För en lyxigare stil och känsla kan du välja ett omslag i läder. Med detta alternativ får du en professionell fotobok av hög kvalitet som passar i varje bokhylla. Finns i svart läder

Omslag i linne

Standardomslaget för en fotobok i formatet liggande XL är tillverkat av svart linne och är av hög kvalitet. Det svarta linnet ger din fotobok en modern känsla.

Specifikationer

Fotobok Liggande XL
Storlek 38.8 x 29.1 cm
Antal sidor 24 - 120 sidor
Glansig finish Högglansigt papper kostar 5 kr per sida
Från 24 sidor kostar 579 kr (exkl. frakt)
Pris per extra sida 10 kr
Linneomslag Kostnadsfritt
Bildomslag 99 kr
Läderomslag 109 kr

Leverans

Din fotobok levereras hem till dig inom 8-10 arbetsdagar

Vi börjar trycka din fotobok följande arbetsdag efter ditt betalningssätt har blivit godkänt. Det tar sedan ca 10 arbetsdagar för din beställning att nå din brevlåda.

Logga in för att se status för din beställning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Leveransinformation

Din beställning skickas med Posten Sverige och levereras normalt hem i brevlådan. Detta brukar ta ca 10 arbetsdagar. Om produkten är för stor för att delas ut av brevbärare så får du en brevavi som talar om när och var din beställning finns redo att hämtas upp. Vänligen notera att Posten har strikta regler och inte lämnar ut ett paket om inte kollinummer eller avi kan visas upp. Då våra försändelser inte har kollinummer är det viktigt att du sparar avin du får från Posten, annars kan inte paketet hämtas ut.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)