Fotobok Liggande L

Fotobok Liggande L

Vår mest populära fotobok med plats för både foton och text! I en fotobok liggande L kan du enkelt föreviga semestern, bröllopet eller det första året. Du kan jämföra formatet av denna fotobok med ett liggande A4 papper.

Från
299 kr (Exklusive fraktkostnad)

Vänligen notera att denna produkt endast går att skapa i det nedladdade fotoboksprogrammet för Windows.

Skapa fotobok

Tillägg

Extra tillägg

Högglansigt papper

Utöver det vanliga pappret kan du även välja till högglans till din fotobok. Högglans är det alternativ som liknar riktigt fotopapper mest och som ger dina bilder ännu mer djup och kontrast.

Läs mer om högglans

Panorama DeLuxe

Lägg till panorama DeLuxe till din fotobok och du får en bok utöver det vanliga. Den speciella bindningen gör att du kan sprida dina bilder på två sidor utan att delar av bilden försvinner i mitten. Vi trycker dessutom din fotobok på ett tjockare kvalitetspapper som har samma egenskaper som riktigt fotopapper.

Läs mer om Panorama DeLuxe

Omslag

Bildomslag
Läderomslag
Linneomslag

Bildomslag

Lägg till ditt eget foto på omslaget för en ännu personligare fotobok. Placera ett betydelsefullt foto på fram- och baksidan tillsammans med din egen text för en unik look!

Läs mer om bildomslag

Läderomslag

Med ett omslag av läder får din fotobok en lyxigare stil och känsla. Läderomslaget ger dig dessutom en hållbar och snygg fotobok som håller år efter år.

Omslag i linne

Standardomslaget för alla våra fotoböcker är tillverkat i linne. Linneomslaget är av hög kvalitet och finns i 7 snygga färger.

Titel på omslaget

Om du väljer linneomslag eller läderomslag kan du få din titel inskriven med laser på framsidan, för en mer personlig touch. Titeln kommer att synas i det högra nedre hörnet med fonten 'Verdana'.

Specifikationer

Fotobok Liggande L
Storlek 28 x 21 cm
Antal sidor 24 - 120 sidor
Glansig finish Högglansigt papper kostar 3 kr per sida
Panorama DeLuxe Panorama DeLuxe kostar 2 kr per sida
Från 24 sidor kostar 299 kr (exkl. frakt)
Pris per extra sida 6 kr
Linneomslag Kostnadsfritt
Bildomslag 49 kr
Läderomslag 59 kr
Titel på omslaget 20 kr

Leverans

Din fotobok levereras hem till dig inom 8-10 arbetsdagar

Vi börjar trycka din fotobok följande arbetsdag efter ditt betalningssätt har blivit godkänt. Det tar sedan ca 10 arbetsdagar för din beställning att nå din brevlåda.

Logga in för att se status för din beställning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Leveransinformation

Din beställning skickas med Posten Sverige och levereras normalt hem i brevlådan. Detta brukar ta ca 10 arbetsdagar. Om produkten är för stor för att delas ut av brevbärare så får du en brevavi som talar om när och var din beställning finns redo att hämtas upp. Vänligen notera att Posten har strikta regler och inte lämnar ut ett paket om inte kollinummer eller avi kan visas upp. Då våra försändelser inte har kollinummer är det viktigt att du sparar avin du får från Posten, annars kan inte paketet hämtas ut.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)