Fotobok Liggande L

Vår mest populära fotobok med plats för både foton och text! I en fotobok liggande L kan du enkelt föreviga semestern, bröllopet eller det första året. Du kan jämföra formatet av denna fotobok med ett liggande A4 papper.

Från
299 kr (Exklusive fraktkostnad)

Skapa fotobok

Tillägg

Extra tillägg

Högglansigt papper

Utöver det vanliga pappret kan du även välja till högglans till din fotobok. Högglans är det alternativ som liknar riktigt fotopapper mest och som ger dina bilder ännu mer djup och kontrast.

Läs mer om högglans

Panorama DeLuxe

Lägg till panorama DeLuxe till din fotobok och du får en bok utöver det vanliga. Den speciella bindningen gör att du kan sprida dina bilder på två sidor utan att delar av bilden försvinner i mitten. Vi trycker dessutom din fotobok på ett tjockare kvalitetspapper som har samma egenskaper som riktigt fotopapper.

Läs mer om Panorama DeLuxe

Omslag

Bildomslag

Lägg till ditt eget foto på omslaget för en ännu personligare fotobok. Placera ett betydelsefullt foto på fram- och baksidan tillsammans med din egen text för en unik look!

Läs mer om bildomslag

Läderomslag

Med ett omslag av läder får din fotobok en lyxigare stil och känsla. Läderomslaget ger dig dessutom en hållbar och snygg fotobok som håller år efter år.

Omslag i linne

Standardomslaget för alla våra fotoböcker är tillverkat i linne. Linneomslaget är av hög kvalitet och finns i 7 snygga färger.

Titel på omslaget

Om du väljer linneomslag eller läderomslag kan du få din titel inskriven med laser på framsidan, för en mer personlig touch. Titeln kommer att synas i det högra nedre hörnet med fonten 'Verdana'.

Specifikationer

Fotobok Liggande L 28 x 21 cm

Från 299 kr (exkl. 59 kr frakt)

Antal bilder Obegränsat
Sidalternativ 24 - 120 sidor
6 kr per extra sida
Omslagsalternativ Linneomslag (gratis)
Titel på linneomslaget (20 kr )
Bildomslag (49 kr )
Läderomslag (59 kr )
Inbindningsalternativ Standardbindning (gratis)
Panorama DeLuxe kostar (2 kr per sida)
Högglansigt papper kostar (3 kr per sida)

Leverans

Leveranstid: 4 produktionsdagar + mellan 3-4 dagar postgång dagar

I leveranstiden ingår produktionen som påbörjas så fort vi tar emot betalningen.

Du kan kontrollera din orderstatus online.

Mer info finns i vår fullständiga leveranssammanfattning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.