reseguide fotobok porto

Att resa är något av det bästa som finns i livet. Med så mycket att upptäcka tänkte vi att det skulle vara en bra idé att dokumentera våra äventyr. Det är roligt och enkelt att använda kreativiteten och skapa en egen personlig ”stadsguide” för att minnas din resa.

Det första stoppet på vår resa är Porto! Två av våra kollegor (som hade turen att få åka dit) har skapat en egen fotobok som stadsguide och delat den här för att inspirera dig att skapa en egen. Ta en titt nedan på onlineversionen av deras fotobok och bli inspirerad. Vi har även skapat en fotobok från London med ännu fler idéer.

Är du redo att skapa en egen?

Nu när du vet hur du kan skapa en stadsguide är det dags att börja arbeta med en egen. Du behöver inte vara en digital designer, det krävs bara tre enkla steg för att lägga grunderna:

  1. Bestäm hur du vill strukturera din bok (kronologiskt (det gjorde vi), baserat på teman (mat, människor, attraktioner) osv.
  2. Gå till vårt fotoboksprogram och följ instruktionerna för att ladda upp dina bilder
  3. Gör boken ännu mer personlig med våra nya och förbättrade designalternativ, till exempel -cliparts, bakgrunder och masker, och lägg till text för att ge info om staden och din resa

Och varför sluta där? Varje gång du reser kan du skapa en ny fotobok som ett minne fullt av höjdpunkterna från resan!

Trevlig resa!

Kommentarer