önskefoto-fotoböcker är så enkla att skapa. När du kommer igång med våra fotoboksprogram, är det superenkelt att anpassa dina fotoböcker och det finns massor av fantastiska tillägg nära till hands. Men om du har hundratals och åter hundratals bilder du måste gå igenom innan du ens kan börja, och du inte har börjat tänka på vilka som ens ska vara med i din bok, kan den svåra biten vara att börja.

Därför har vi skapat dessa guider som är enkla att följa om hur du planerar den perfekta fotoboken. Vi har bett vårt team av copywriters och designers att dela med sig av sitt kunnande om allt från tips om hur man berättar en historia till de bästa designförslagen som kommer att hjälpa dig få dina fotoböcker att se professionella ut varje gång.

Så berättar du en historia med din fotobok

Du måste inte vara en ordsmed för att berätta en fantastisk historia – dina bilder kan tala också. Antingen du vill att dina bilder ska tala eller du behöver bildtexter för att måla en större bild, kommer denna guide att hjälpa dig överväga ditt tema, skapa en struktur och skriva text som matchar dina bilder perfekt.

 

Läs mer

 

De bästa designtipsen för din fotobok

Du behöver inte ha en examen i grafisk design för att skapa en vacker fotobok. Den här guiden hjälper dig att tänka som en designer, med tips på  hur du väljer ett färgschema för att hålla saker konsekventa och hur du använder våra funktioner med fördesigner som en proffs.

 

Läs mer

 

Så här upprättar du ett arbetsflöde för din fotobok

När du har funderat på historien du vill berätta och hur du vill att din fotobok ska se ut, är det dags att sätta igång. Men istället för att börja direkt utan att arrangera dina bilder eller veta vilken bokstil du kommer att skapa, är det bäst att sätta upp ett arbetsflöde.

När våra designers skapar sina egna fotoböcker, tänker de på varje skede och planerar hur de ska hantera varje steg – ungefär som en checklista. Denna guide kommer att visa dig hur de skulle fungera när du startar ett nytt projekt från scratch.

 

Läs mer

 

Hur man skapar fotoböcker för speciella händelser

Bröllop, den lillas födelse, viktiga årsdagar – livet är fullt med fantastiska händelser. Så, när du vill fira något riktigt speciellt, då behöver du en fotobok för att göra händelsen rättvisa. Denna guide ger dig enkla tips på hur du kan använda din fotobok för att dokumentera en viktig milsten, men också hur du kan göra själva boken till ett viktigt inslag i händelsen.

 

Läs mer

 

Hur du skapar den perfekta resefotoboken

Med en fotobok, kan du återuppleva dessa extraordinära reseögonblick om och om igen. Vi visar dig hur du visar upp alla dina fantastiska resebilder, oavsett om de är från en sexmånadersvandring över Sydamerika eller en kort stadstur med familjen.

 

Läs mer

 

Kommentarer