På grund av tekniska problem går det inte att välja Klarna faktura som betalningssätt. Vi hoppas detta ska vara löst inom kort och tackar för ditt tålamod.

Skapa
månadskalender

Månadskalender

Designa dina egna månatlig fotokalender på nätet enkelt hos önskefoto. Välj bild, skriv egen text eller använd dig av roliga mallar. Beställ snabbt!

  • Göra månadskalender
  • 100% Nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Göra din egen månadskalender

 

Personlig månatlig fotokalender

Att skapa en egen personlig fotokalender kan vara hur kul som helst! Välj till exempel bland dina favoritbilder från året som gått, en för varje månad och sätt samman din egen kalender. Det är en perfekt present eller passar utmärkt hemma i det egna köket. Kanske har du barn som du tar foton på, då kan du ge bort en kalender med kort på barnen till mor- eller farföräldrar. Du komponerar enkelt ihop din egen månatliga kalender med hjälp av online-verktyget.

Skapa och göra en månadskalender

Att skapa en månadskalender hos önskefoto är enkelt och roligt. Du laddar själv upp de bilder du vill använda dig av. Sedan kan du välja bland en mängd olika inställningar och alternativ för att få till bilderna så bra som möjligt. Du kan även göra enklare justeringar och beskärningar av bilderna. Till exempel kan du rotera bilderna, spegelvända dem med mera. Det är också möjligt att ha flera bilder på ett och samma uppslag, i till exempel ett rutmönster. Enkelt och smidigt.

Månadskalender utskrift

Om du vill skriva ut din månadskalender själv så går det bra. Att skriva ut månadskalender kräver enbart att du har en skrivare hemma inkopplad till din dator. Månadskalender skriva ut är en smidig och unik tjänst som du gärna kan nyttja. Månadskalender utskrift löser du med hjälp av önskefoto. Annars kan du beställa tryckning av din månadskalender, då får du hem den i brevlådan. Det är ett bra sätt om du vill ha högupplösta bilder med fyrfärg och papper med lite högre kvalitet.

Köp fotokalender på önskefoto

Köp dina nya fotokalender på önskefoto. Här hittar du det mesta när det gäller beställningar av foton online. Du kan skapa personliga och vackra hälsningar, kort med mera. Inte minst kan du göra personliga kalendrar som passar utmärkt att ha hemma eller att ge bort som present. Med hjälp av de enkla online-verktygen skapar du snabbt och lätt en kalender precis som du vill ha den. Sedan är det bara att skriva ut den eller beställa den i tryckt format hem till din brevlåda. Om du väljer standardpapper fungerar det med matt, glansigt eller extra matt finish. Till premiumpapper är matt eller glansig finish bästa alternativet. Nu är det upp till dig att ta fram kreativiteten och leka fram en månadskalender med dina bästa bilder!

Läs vår bloggpost om kalendern för mer inspiration eller kika på vår familjekalender sida.

skapa månadskalender

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.