Födelsedagskalender

Födelsedagskalender

Håll reda på alla särskilda födelsedagar och högtider under året med en födelsedagskalender från önskefoto. Våra kalendrar är eleganta och lätta att göra personliga och tillför ditt hem det lilla extra och säkerställer att du aldrig glömmer ett viktigt datum.

  • Skapa din egen födelsedagskalender
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Gör din egen födelsedagskalender

 

Skapa din personliga födelsedagskalender online med önskefoto

Ingen mer stress i sista minuten med att skicka ett kort eller hitta den perfekta presenten. Med våra födelsedagskalendrar, kan du planera i förväg och överraska din familj och dina vänner på deras speciella dag. Att komma ihåg alla de viktiga datumen i ditt liv är så mycket enklare med en specialtillverkad födelsedagskalender från önskefoto.

Så gör du en födelsedagskalender online

För att komma igång, välj ett format på din nya födelsedagskalender mellan kvadratisk, A3 Klassisk, A4 Enkel och A3 Enkel. Våra större kalendrar är perfekta för att skriva ner alla datum du inte får missa. Så om du är den optimala sociala fjärilen eller om du kommer at dela födelsedagskalendern med din familj, är detta rätt val för dig. När du har hittat rätt format, sök igenom våra underbara fördesignade alternativ för att välja nästa årskalender för födelsedagar. Var och en av våra födelsedagskalendermallar är vackert handgjorda så att du ligger steget före med alla kommande födelsedagsfester. Vill du ge det lilla extra? Skapa en födelsedagskalenderdesign från scratch. Välj en tom mall och gör varje detalj personlig så att din kalender blir helt unik.

Idéer till din årskalender för födelsedagar

Det är dags att bli kreativ! Det är lätt som en plätt att skräddarsy din födelsedagskalender med våra redigeringsprogram. Börja med att ladda upp dina favoritbilder med familj och vänner. Att skräddarsy din födelsedagskalenderdesign med bilder är ett fantastiskt sätt att förvandla den till en underbar minnessak som garanterat gör dig glad varje gång du tittar på den. Varje månads sida kan göras personlig med ett unikt tema, samt olika färgscheman, bakgrunder och clipart för att verkligen göra den unik. För din kalender med familjens födelsedagar till exempel, kan du prova att använda ljusare nyanser under sommaren och bilder av dina vintersemestrar för sidorna som relaterar till vintern. Eller gör ett collage med bilder av människorna som firar sin födelsedag den månaden. Glöm till sist inte att lägga till dina viktigaste datum i redigeringsprogrammet för att trycka dem i kalendern.

Köp din födelsedagskalender på önskefoto så skickar vi den till din dörr

När du är klar med redigeringen, välj “Lägg till varukorg”. Du kommer att dirigeras till kassan där du kan välja finish på din kalender med familjens födelsedagar. Välj bara mellan matt, blank och extra matt. När du har tryckt på “spara och fortsätt” kan du ange dina leveransuppgifter och bekräfta din betalning. Vi producerar och skickar hem till dig.

Skapa födelsedagskalender

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.