Fickkalender med egna foton

Fickkalender

Designa dina egna fickkalender på nätet enkelt hos önskefoto. Välj bild, skriv egen text eller använd dig av roliga mallar. Beställ snabbt!

  • Fickkalender med egna foton
  • 100% Nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Göra din egen fickkalender

 

Fickkalender med egna foton

Vem har väl inte emellanåt önskat sig en fickkalender med egna foton? Nu kan du själv göra din egen foto födelsedagskalender med personliga bilder. Det här kan bli den perfekta presenten att ge bort, eller helt enkelt något att bära med sig som man blir glad av. Har man en tung dag på jobbet kan det vara skönt att titta på bilder som får en att må bra. Den gör sig suverän som födelsedagspresent och det är roligt att ge bort en kalender till en släkting eller vän eftersom det är en unik och personlig gåva.

Skapa en födelsedagskalender

Det är lätt att göra en egen födelsedagskalender, även för den som inte har gjort något liknande tidigare går det enkelt att skapa sin egen online. Det första man gör är självklart att välja ut de bilder man vill ha. Efter det går det att redigera bilderna för att de ska passa in bättre i den design man väljer att använda. Det går att göra den väldigt personlig och det går även att anpassa den efter personen som ska få födelsedagskalendern eftersom det finns flera olika designer att välja bland.

Köpa fickkalender på önskefoto!

På önskefoto är det lätt att köpa fickkalender och att göra den personlig med egna bilder. Det är enkla instruktioner att följa, även för den som tidigare inte har gjort liknande saker går det att skapa en kalender som både är snygg, personlig och professionell. Dessutom är det mycket roligare att ha skapat den själv än att köpa ett färdigt koncept. På önskefoto kan du redigera och ändra direkt online och du kan även förhandstitta hur det färdiga exemplaret kommer att se ut innan du gör din beställning.

Skapa fickkalender

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.