Familjekalender

Familjekalender

Letar du efter ett enkelt sätt att hålla koll på familjehändelserna? Skapa en personlig fotokalender för att piffa upp ditt hem och göra det roligt att planera för alla.

  • Skapa din egen familjekalender
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online

Skapa din egen personliga familjkalender

 

Välj den perfekta familjekalendern

Att hålla reda på dina sysslor, shoppinglista och till och med dina barns fritidsaktiviteter är bara så mycket enklare med önskefotos familjekalendrar för vägg. Våra kalendrar är vackert utformade för att hjälpa dig att hålla reda på alla dina möten, långa att göra-listor och är lätta att anpassa för att matcha din stil.

Bläddra igenom våra fördesignade kalendrar för att hitta den rätta familjeplaneraren för dig. Varje väggkalendermodell för familjeplanerare levereras med tre, fyra eller fem kolumner för att hjälpa familjer av alla storlekar att hålla koll på hektiska scheman. Kalendern finns i två format – A4, perfekt för ett mer kompakt utseende, och A3, den perfekta stora familjekalendern för att skriva anteckningar och meddelanden till familjens medlemmar.

Designa din egen familjekalender med önskefoto

När du väl har valt perfekt kalenderstorlek och format är det dags att bli kreativ. Börja med att ladda upp dina favoritbilder av familjen. Från semesterbilder till livets gyllene ögonblick, lägg till dina bilder i kalenderlayouten för att garanterat bli lika glad varje gång du tittar på den. Varje månads sida kan anpassas med ett unikt tema, samt olika färgscheman, bakgrunder och cliparts för att verkligen göra den unik och se till att den blir din bästa familjeplanerare någonsin.

Är du redo att skapa din egen personliga familjekalender?

När du är klar med redigeringen, välj “Lägg till i kundvagn”. Du kommer till kassan, där du kan välja finish för dina familjekalender, mellan matt, högglansig och extra matt. När du har tryckt på “spara och fortsätt” kan du ange dina leveransuppgifter och bekräfta din betalning. Din familjeplanerare från önskefoto kommer till dig på nolltid, det perfekta tillskottet till alla rum i ditt hem.

Skapa nu

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.