Skapa
familjekalender

Familjekalender

Designa en personlig kalender med familjens favoritbilder. Placera den på en plats där du kan stanna upp några sekunder, hämta andan och glädjas över dem som betyder mest för dig. Kanske i hallen som en liten påminnelse när du och familjen är på språng till jobb, skola och andra aktiviteter.
Du kan göra din familjekalender i fyra enkla steg:

Välj ut dina favoritbilder som du har i din dator, i din mobil eller på Facebook.
Markera speciella datum, födelsedagar, årsdagar, examensdagar i kalendern.
Välj en temamall eller designa en egen. Använd mönster, bakgrund, ramar, Clipart och lek fram din unika och egendesignade familjekalender.
Skriv personliga meddelanden på familjens speciella dagar.

Läs vår bloggpost om kalendern för mer inspiration.

Familjekalendern som gåva eller julklapp

Ibland är det svårt att komma på den perfekta presenten eller julklappen. Speciellt om den ska vara personlig, genomtänkt och räcka länge. Då är familjekalendern, månadskalendern ett personligt, unikt och uppskattat val. Allt du behöver är bilder på familjen och en idé. Här får du många inspirerande idéer till hela familjen eller individuella familjemedlemmar.

Familjens ”se fram emot”-kalender

Välj ut familjens knasigaste bilder och skapa en kalender med roliga datum att se fram emot. Planera tillsammans eller överraska med en weekend utan barnen, en bara vara-dag, eller baka bullar eller muffins-dagar. Eller kanske planera in en dag för picknick inomhus, sova i tält-kväll, veckan när barnen bestämmer middagsmaten och andra oväntade aktiviteter som skapar guldkant i vardagslivet.
Varför inte markera en helt vanlig dag under året för respektive familjemedlem som får ta emot extra mycket kärlek och uppmärksamhet!

Organisera vardagen med en familjekalender

Förvandla vardagstjatet till något inspirerande med en kalender som innehåller överraskningar i stället för pekpinnar. Använd familjens bilder tillsammans med rolig Clipart och skriv personliga meddelanden. Se vad som händer med skor och stök i hallen, läxor, ostädade barn- och tonårsrum, diskmaskinen, soporna och tvätten. Gör en plan från januari till december, och lägg in överraskningar på vägen. Barnen kanske kan samla poäng för alla sysslor de gör, och belönas med en härlig present när de når sina mål!

Bjud på en kalenderpromenad längs minnenas allé

Designa familjekalendrar med klassisk stil och ta med föräldrar och mor- och farföräldrar på en resa i tiden. Leta fram de svartvita bilderna som är sparade i lådor och gamla fotoalbum. Välj en mall i designverktyget som skapar collage, eller en mall med en bild för respektive månad. Använd klassiska ramar och välj ett vackert typsnitt till personliga hälsningar. Det blir en stilren, unik och uppskattad gåva.

Peppa familjen till nya vanor

Pratar ni ofta om att ni skulle vilja, planerar, eller tänker förändra något i familjen? Något som gäller hela familjen eller bara en av er. Handlar det om matvanor, träning, lära sig ett nytt språk eller öva på att spela gitarr?
Varför inte peppa med en personlig kalender eller familjekalender? Välj bilder och budskap som peppar och inspirerar. Skriv text direkt i bilderna och använd Clipart för att locka fram vilja och skratt. Lägg även till dagar då ni firar stegen på väg fram till målet.

Allt du behöver är familjens bilder

Och bilder finns det ofta gott om, i mobilen, i mappar på datorn eller på en extra hårddisk. Använd familjens bilder och återupplev minnena. Det är enkelt att göra en kalender i designverktyget, smidigt att beställa och vårt mål är att skicka din familjekalender inom sju-nio arbetsdagar.

Om papperskvalitet och fotopapper

Standardpapper med matt, glansigt eller extra matt finish
Premiumpapper matt eller glansig finish

Sätt igång och skapa familjens personliga månadskalendrar med dina bästa bilder!

skapa fotokalender

Kika på vår månadskalender sida.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.