7 fantastiska julklappar för henne

Skriven av Onskefoto, 23 oktober 2023

Julen närmar sig med stormsteg, men det kan vara svårt att komma på bra julklappar till familj och vänner i år. För att hjälpa dig komma igång har vi samlat några bra tips på fotoklappar från önskefoto som du kan handla till kvinnorna i ditt liv.

Det är alltid lika svårt att komma på bra julklappar till nära och kära. För att hjälpa dig med julhandeln har vi samlat några bra tips på julklappar från önskefoto som du kan handla till kvinnorna i ditt liv – från mormor till kollegorna på jobbet.

Sno ihop en kokbok till mormor

Det finns inget bättre än mormors mat – ja vi blir faktiskt hungriga bara vi tänker på det. Mat är ju en viktig del av alla jultraditioner, så du kan räkna med att familjen kommer att äta minst ett av hennes recept. Så varför inte överraska mormor med en alldeles egen kokbok?

Fråga runt bland släkt och väninnor och be om recepten på hennes bästa paradrätter. Du kan också göra en djupdykning i byrålådan och leta fram bilder från familjefiranden, födelsedagar eller bröllop – olika tillfällen när rätterna garanterat har serverats. Det är enkelt att göra en egen kokbok med våra fördesignade mallar. Du behöver bara överföra bilder, lägga till recepten och sedan vänta otåligt på att kokboken ska dimpa ner i brevlådan. .

Överraska syrran med väggdekorationer

Ingen känner dig så väl som din syster. Därför tror hon säkert att hon vet exakt vad du ska ge henne i julklapp. Ge henne i stället något helt oväntat, varför inte en snygg väggdekoration? Om hon är en kreativ person är väggdekorationer ett härligt sätt att visa upp hennes senaste alster. Du kan också leta igenom era gamla bilder och göra ett collage av roliga stunder tillsammans.

Det finns massor av material att välja på, så vi kan lova att du hittar ett som passar hennes stil och bilder du valt. Om du är osäker på vilket material som passar bäst har vi en ultimat guide till väggdekorationsmaterial som kan hjälpa dig.

Ge mamma en praktisk planeringskalender

Vi vet alla hur upptagna mammor kan vara med att försöka hålla koll på allas scheman. Hjälp mamma i jul genom att ge henne en planeringskalender från önskefoto. Välj mellan en rad fördesignade mallar eller skapa en kalender från grunden. Sedan överför du bara hennes favoritbilder på familjen – klart.

Ge era favoritminnen i julklapp till din tjej

Nu när de flesta bilder ligger i mobilen kan framkallade bilder bli en unik och omtänksam julklapp. Vi tror att din tjej blir jätteglad och det finns många olika storlekar att välja mellan. Hon kan antingen rama in dem eller ha dem med sig.

Du kan också framkalla bilder med en kant som påminner om polaroidkamerans klassiska utseende. Eftersom bilderna ser ut som dem från en gammaldags kamera kan du även använda mindre ”perfekta” foton som kanske inte platsar i en fotobok eller Instagramflödet. Det här är ett fint sätt att se tillbaka på första gången ni träffades eller fira era fantastiska stunder tillsammans. Dessutom är det jättelätt att framkalla bilder med hjälp av vår smartphoneapp, nästan som när du fotar med en polaroidkamera.

Skapa en sagobok till din dotter

Främja barnens kreativitet med en fotobok som visar vad de gillar allra mest just nu. Varför inte låta din dotter bli hjältinna i en helt egen sagobok? Med våra fördesignade mallar kan hon bli superhjälte, prinsessa eller till och med astronaut.

Du kan skriva en egen saga utifrån den valda designen och bilderna du har lagt till. Dessutom finns det massor av ramar, clip arts och till och med pratbubblor att välja på. Hon kommer att älska den här unika tolkningen av sagostunden.

Ge bort en mugg till din bästa vän

Riktigt goda vänner känns ofta som en extra syster. Ni har säkert massor av foton från era äventyr tillsammans, så en mugg passar perfekt till att minnas allt ni varit med om. Anpassa muggen med extra text, clip art med mera. Den bleks inte i vare sig diskmaskin eller mikrovågsugn, så din bästis får en fin mugg till morgonkaffet varje dag och en glad påminnelse om er fina vänskap.

Skicka en glad julhälsning till arbetskamraterna

Vi tillbringar mycket tid med våra jobbarkompisar, så de blir nästan som en andra familj. Ni har kanske mest träffats digitalt på sistone, så i år passar det perfekt att skicka ett fint julkort till alla.

Vi har många fina designer att välja på, och säkert en som passar dig och ditt team. Lägg bara till en bra bild och skriv något roligt eller juligt – klart. Våra kort levereras i 10-pack – perfekt till hela avdelningen – och kuverten medföljer, så att du enkelt kan posta dem.

Svårt att komma på vad du ska skriva på årets julkort? I vårt blogginlägg hittar du fler tips från våra copywriters.

Julen närmar sig med stormsteg, men det kan vara svårt att komma på vad du ska ge kvinnorna i ditt liv i julklapp. önskefotos julklappar är enkla att anpassa, oavsett om du använder en av våra fördesignade mallar eller börjar med en tom canvas. Vi hjälper dig att skapa något helt unikt till årets julklappssäck. Kom igång genom att klicka på bloggen nedan.

Börja skapa