Att välja den perfekta väggdekorationen för de bilder du vill visa upp i ditt hem kan vara svårt. Därför har vi satt ihop denna guide till alla våra olika material för väggdekorationer, för att du ska få svar på alla dina frågor.

Vi tar hänsyn till allt – från din heminredning och den typ av bild du vill framkalla till vilket rum du vill placera den i.

Canvas

Våra bästsäljande canvastavlor är rätt utgångspunkt för att skapa en fotovägg, och de kommer att se fantastiska ut var du än hänger upp dem. Välj en bild att framkalla eller skapa ett väggdekorationskollage med hjälp av vårt skaparverktyg som gör att du kan lägga in flera bilder på en canvastavla.

 • Vad består de av?

  Den högkvalitativa duken är uppspänd på en träram, precis som en målarduk. Du kan lägga til en svart eller vit ram för att ge din canvastavla det där lilla extra.

 • Kommer de att passa in i mitt hem?

  Om ditt hem har en mysig och varm känsla kommer canvastavlorna att passa perfekt.

 • Var ska jag hänga upp dem?

  Våra klassiska canvastavlor ger ditt sovrum eller något annat rum i ditt hem en känsla av varm hemtrevnad.

 • Vad ska jag framkalla på dem?

  Stående och liggande bilder blir fantastiska – de är perfekta om du gillar en modern och neutral färgpalett.

Forex

Våra skumtavlor är favoriten bland fotograferna på vårt kontor eftersom de framhäver färgerna i dina bilder och gör tråkiga bakgrunder ljusa och levande. De är också lätta, så de kan enkelt hängas upp på din vägg och är ett bra prisvärt alternativ om du ofta byter väggdekorationer.

 • Vad består de av?

  Våra skumtavlor består av en 5 mm vit PVC-platta och har en matt finish som inte reflekterar ljuset.

 • Kommer de att passa in i mitt hem?

  De är perfekta om du älskar en modern och neutral färgpalett – våra skumtavlor funkar bra tillsammans med en modern stil på möbler.

 • Var ska jag hänga upp dem?

  Häng dina tavlor i matsalen eller i något annat rum där ni umgås – bilderna blir ett perfekt samtalsämne.

 • Vad ska jag framkalla på dem?

  Använd skumtavlorna för att visa upp färgglada bilder från avlägsna resmål. De skarpa detaljerna och de intensiva färgerna får dina bilder att se riktigt proffsiga ut.

Aluminium

För varaktiga och moderna väggdekorationer kan du framkalla dina bilder på aluminium. De högkvalitativa väggdekorationerna är gjorda för att hålla och vi använder högkvalitativt aluminium här på önskefoto. De framhäver svartvita bilder på ett vackert sätt och ger ditt hem en modern twist.

wall-art-materials-guide-aluminium

 • Vad består de av?

  Materialet, som är gjort av högkvalitativt aluminium, är 3 mm tjockt och består av tre massiva lager. De två yttersta lagren är tillverkade av aluminium, och däremellan finns ett lager av hård plast. Därmed blir dina bilder på aluminium starka och robusta.

 • Kommer de att passa in i mitt hem?

  De passar i hem med minimalistisk estetik och en neutral färgpalett. Exempelvis kök i rostfritt stål, glasbord och mycket naturligt ljus.

 • Var ska jag hänga upp dem?

  Våra aluminiumtavlor är UV- och väderbeständiga och passar därför att hänga upp i kök, eftersom de inte påverkas av ånga och fukt. Du kan även hänga upp dem i sovrum med minimalistisk stil.

 • Vad ska jag framkalla på dem?

  Konstnärliga, svartvita bilder av stadsmiljöer blir fantastiska på aluminium, tack vare den skarpa bildkvaliteten och den halvglansiga finishen. Det kommer att kännas som att ha ett konstgalleri i ditt hem.

Plexiglas

Njut av framkallningar av museikvalitet på dina väggar. Väggdekorationer på plexiglas förbättrar dina bilders färgluminans, djup och detaljer och ger dig en skarp bildkvalitet med vacker glans.

wall-art-materials-guide-acrylic

 • Vad består de av?

  Vi framkallar dina bilder på plexiglas av högsta kvalitet. Både framsidan och sidorna på din framkallning får en professionell finish och beskärs till perfekt storlek. Detta ger en finish i museikvalitet, med fantastisk glans som förändrar rummet den hänger i.

 • Kommer de att passa in i mitt hem?

  Våra eleganta plexiglastavlor passar perfekt i ett hem med modern stil.

 • Var ska jag hänga upp dem?

  Våra plexiglastavlor kan även utgöra basen för en effektfull fotovägg tillsammans med speglar och andra väggdekorationer, tack vare sin glänsande finish. Varför inte hänga dem i badrummet?

 • Vad ska jag framkalla på dem?

  Alla dina bilder kommer att se fina ut på plexiglas. Närbilder av intressanta detaljer ger ditt hem en kreativ twist, men de passar även för porträtt av familj och vänner tack vare att färgerna fördjupas.

 

En av de viktigaste sakerna att komma ihåg när du skapar väggdekorationer är att ju större duken är, desto högre måste bildkvalitet vara. Så se till att du använder den högsta kvalitet du kan. För fler tips på väggdekorationer kan du klicka här för att lära dig hur du skapar dina egna som ett proffs.

När du har skapat din väggdekoration kan du dela ett foto med oss genom hashtaggen #önskefoto så att vi kan se ditt mästerverk.

Du kan också dela detta inlägg på sociala medier med hjälp ikonerna nedan för att inspirera din familj och dina vänner.

Kommentarer