Med över 100, ja 100 kortdesigner (inklusive över 60 helt nya), är mittönskefoto verkligen one-stop-shop för att skapa julkort den här säsongen. Från klassiska till humoristiska och eleganta till roliga, det finns en design för varje smak. Alla våra designer kan också anpassas så att du har full kreativ kontroll. Gillar du inte placeringen av någonting? Det kan du enkelt ändra på. Och om du verkligen vill låta kreativiteten flöda, kan du skapa dina kort helt från början.

När du har valt design, är det dags att välja bild. Vi har massor av bildförslag som hjälper dig bestämma vad du ska ha på ditt julkort. Från naturbilder till familjeporträtt, du bestämmer!

Så nu har du designen och bilden, nu behöver du bara bestämma vad du ska skriva på ditt julkort.  Det är nu människor ofta drabbas av skrivkramp. Vilken ton ska jag använda? Ska jag vara rolig? Ska jag vara kärleksfull? Det är en mycket personlig sak och det är naturligtvis upp till dig men vi har tagit fram 7 förslag som kan vara till hjälp.

1. Var kortfattad

När det är en bild på framsidan av ditt kort, uttrycker den troligen redan ganska mycket. Därför kan meddelandet inuti kortet vara kortfattat och rart. Denna typ av meddelanden är perfekta att skicka till vänner och familjen som du träffar regelbundet och som kanske inte behöver en fullständig redogörelse av vad du gjort under året.

mittönskefoto älskar…

God jul och Gott nytt år


Hoppas detta blir din bästa jul någonsin


Många kramar till jul och HELA året

2. Fokus på familjen

Om du skickar ett julkort till vänner och familj som är utspridda över hela världen kan det vara svårt att välja vad du ska skriva. Det är massor av saker de kanske inte känner till, och julen är en bra tid att berätta allt du har gjort. Det kan också vara ett bra tillfälle att ta med några extra fotoframkallningar av ögonblick under året på ditt kort.

mittönskefoto älskar…

Även om vi inte kan vara tillsammans under julen, skickar vi det näst bästa. En uppdatering av vad familjen hittat på…


Även om det är ett hav mellan oss tänkte vi att du kanske ville veta vad vi sysslat med…

3. Skicka ett till dina vänner

Till dina närmaste vänner bör ditt meddelande vara informellt men innerligt. Dessa personer är ju de du kan vara helt uppriktig mot. Du kan också göra roligare design till nära vänner. Lägg till lite clipart och bakgrunder för att skapa ett kitschigt julmotiv.

mittönskefoto älskar…

Glad att ha en vän som du när det är jul och hela året om


Jag längtar efter att berätta allt som hänt detta år


Jag hoppas din jul är lika underbar som du är

4. Det är affärer

Liksom med alla typer av julkort, vad du ska skriva till en person du har en yrkesmässig relation till beror egentligen på hur nära ni står varandra. Om det är en kollega du har en vänskaplig relation till, kan meddelandet vara informellt. Men om det är till en överordnad eller till och med en kund, ska meddelandet vara mer formellt.

mittönskefoto älskar…

Med önskan om en välförtjänt julvila!


Med önskan om en god jul

5. Fnittra lite

Att få någon att skratta åt ditt julkort är ett fantastiskt sätt att sprida lite julglädje. Vi älskar julvitsar som du kan hitta på själv men även klassiska julskämt fungerar.

mittönskefoto älskar…

Vad är det som säger Oh Oh Oh?
Det är jultomten som går baklänges!

Vem är jultomtens favoritsångare?
Tom-t Jones

6. Ta med några citat

Om orden inte kommer till dig naturligt kan du använda några berömda julcitat inuti ditt kort. Vi tycker att texter till julsånger är perfekta. Du kan välja ett festligt teckensnitt i vårt skaparverktyg och skriva det på framsidan eller inuti.

 

mittönskefoto älskar…

Det är den underbaraste tiden på året


Baby it’s cold outside


’tis the season to be jolly

7. Avskedsfras

Här på mittönskefoto väljer vi ofta bara den klassiska “varma hälsningar” när vi avslutar våra kort. Särskilt till jul. Men det finns massor av andra alternativ. Här är några förslag som fungerar vem som än mottar det.

mittönskefoto älskar…

Kram


Varma lyckönskningar


Med kärlek


Varma hälsningar


Kramar och pussar

Nu har du fått några förslag och det är dags att skapa dina julkort. Skapa dem från början i vårt skaparverktyg och få fullständig kreativ kontroll eller använd en fördesign om du vill börja med en mall. Tänk på att även om du börjar med ett fördesignat alternativ går det fortfarande att anpassa så att du kan skapa en helt unik version till dina vänner och din familj.

Shoppa nu

Vet du någon som skulle behöva lite julkortsinspiration? Dela denna blogg med dina vänner och din familj genom att klicka på nedanstående ikoner.

Kommentarer