En liten flicka med rullskridskor mot rosa bakgrund. Hon är klädd som en superhjälte i rosa mantel, med "super" upptryckt i bakgrunden.

Vem är din vardagshjälte? Oavsett om det är din supermamma, en legendarisk pappa eller dina små barn i pintstorlek, visa dem hur fantastiska de är med dessa tips på fotogåvor och kort från önskefoto. Vi har allt du behöver även om du vill köpa presenter till dina småttingar.

Du kan placera en miniparad längst ned på sidorna av en fotobok, släppa loss din kreativitet på väggdekorationer, eller ge deras morgnar ett lyft med en fotomugg. Det finns massor med sätt att berätta för någon att han eller hon är speciell. Här är några bra presentidéer för att komma igång.

Till en legendarisk pappa

A photo of a man, wearing a red shirt, stood against a pale blue backdrop, reading a personalised photo book.

Har du världens bästa pappa? Du kan sätta samman alla dina favoritminnen (och de klassiska pinsamma ögonblicken) i en fotobok som han kommer att älska. Gör den personlig med clip art och ta med några av hans sämsta skämt. Och om du har slut på fantasin, kolla in vår fördesignade ‘My Hero’ fotobok. Den blir den perfekta presenten till fars dag eller en stor födelsedagsfest.

Skapa en fotobok till pappa

Till min supermamma

A photo of a woman dressed in yellow and red, against a pale blue background, reading a yellow customised photo book.

Din speciella mamma har kanske både varit mamma och pappa till dig genom åren? Visa henne att hon är nummer ett med en fotobok som är fylld med alla de ögonblick som gör henne till en fantastisk mamma. Du kan återuppleva alla era äventyr tillsammans, bläddra igenom semesterbilder och minnas alla läckra födelsedagstårtor som hon gjorde till dig när du var liten. Det kommer hon att uppskatta på mors dag, men om du inte vill vänta med att berätta hur fantastisk hon är, varför inte ge henne en spontan överraskning i stället?

Skapa en fotobok till mamma

Till din underbara faster

A photo of a woman in a pink t-shirt, hanging a canvas wall art of two kids in superhero costumes, against a bright yellow wall.

Hon är den coola som ger sötsaker till barnen i smyg, tar med dem på skridskoåkning och låter dem stanna uppe länge på kvällen när hon är barnvakt. Om dina barn lyser upp bara det hör att faster kommer på besök är det dags att visa henne lite uppskattning med en egenhändigt skapad väggdekoration. Be barnen hjälpa till att skapa den och lägg till deras favoritbild så att hon kan hänga upp den hemma hos sig.

Skapa en väggdekoration till deras faster

Vår superhjälte i pintstorlek

A little girl wearing roller skates, against a pink backdrop, dressed as a superhero in a pink cape, with ‘super’ in typography in the background.

De minsta betyder allt för oss. Varje dag, alltsedan de kom till världen, är värd att minnas. Så varför inte låta kreativiteten flöda med hjälp av dessa ögonblick och skapa inbjudningskort till deras födelsedagar? Det finns massor med möjligheter att göra korten personliga. Välj ett tema, ladda upp deras bästa bilder och lägg till en egen text. Och efteråt kan du skicka matchande tackkort.

Skapa dina barns inbjudningskort

Till din inte så lilla superhjälte

A girl sitting on the floor wearing a pink dress and black Dr Martens-style boots, against a pink backdrop, holding party invitation cards. 

När dina små hjältar inte är så små längre utan passerar viktiga milstolpar i sina liv, kanske konfirmationen, kan du ställa till med en fest att minnas. Börja med inbjudningarna – du kan be dem hjälpa dig att välja ut en bild, om de är ökända för att vara kräsna. Skicka dem sedan till alla på gästlistan.

Skapa konfirmationskort

Till en hjältelärare

A man in a mustard-coloured shirt, against a blue background, holding a customised mug with ‘world’s best teacher’ on.

Det finns alltid en lärare eller handledare som inspirerar dina små hjältar i träning. De kanske spred sin kärlek till språk, gjorde dem besatta av musik eller hjälpte dem att klara av de tuffaste matematikproblemen. Varför inte lysa upp deras kaffepauser med en personlig mugg från barnen för att säga ett stort “tack” för allt de har gjort?

Skapa fotomuggar till deras lärare

Till en dynamisk duo

Two women wearing stripey tops, holding photo prints next to each other.

Hjältar arbetar sällan ensamma. Vem som än är Batman till din Robin, oavsett om det är din livskamrat eller din bättre hälft, framkalla alla era bästa ögonblick tillsammans. Du kan skapa ett album av dina bästa framkallade bilder. Det blir en fantastisk gåva till deras nästa födelsedag.

Skapa framkallade bilder till dina bästa vänner

Dina små vänner är också hjältar

Stacked square blue plinths with prints of pet photos on, including a French bulldog dressed as a superhero in a red cape.

För alla djurfanatiker där ute är detta kanske främst en gåva till dig själv? Ditt älsklingsdjur finns alltid vid din sida och ger dig massor av uppmärksamhet när du som bäst behöver det. Om du ständigt tar bilder av de sötaste stunderna kan du framkalla de finaste bilderna som retrobilder och sedan hänga upp dem där hemma.

Skapa retrobilder på dina husdjur

Hur vill du fira din vardagshjälte? Välj ut dina favoritbilder på dina favoritpersoner (eller husdjur, förstås) och släpp loss din kreativitet med önskefoto.

Kommentarer