Berätta historien om ditt extraordinära år i en årsbok

2020 var ett år som inget annat så minns de bästa ögonblicken i en årsbok. Från virtuella möten, promenader i naturen och födelsedagar – en vacker fotobok är det bästa sättet att fånga dessa unika ögonblick för kommande generationer.

Our house of brands

Kom ihåg de små ögonblicken med en årsbok

Då stora evenemang och fester blev inställda i 2020 tog vi oss tid att njuta av de mindre sakerna i livet. Som promenader i parken, vackra solnedgångar och äventyr nära hemmet.

Dela unika minnen med nära och kära

De kanske inte vara där och delade ögonblicken med dig, men en fotobok är ett underbart sätt att skicka en hälsning. Från ditt barns första år till tid du har haft tillsammans med vänner (även om det var med social distans) – skapa en fotobok full av minnen..

Our house of brands

Vackra fördesigns för din årsbok

Vårt begåvade team av designers har skapat vackra designs för att få din årbok att se bättre ut än någonsin. Att göra en proffsig fotobok har aldrig varit enklare.

  • BESTSELLER
  • BESTSELLER
  • Den klassiska årsboken

   Våra bästsäljande klassiska temabok för fotoböcker innebär att det aldrig varit enklare att skapa en vackert minimalistisk fotobok över ditt år eller till och med decennium.
   Kom igång

  • Titel-årsboken

   Denna moderna temabok har en stor, djärv titel på framsidan som kommer att dra till sig allas uppmärksamhet när den visas på din hylla eller ditt kaffebord. Du kan till och med göra en för varje månad så att du har hela uppsättningen uppradad hemma.
   Kom igång

  • staycation jaarboek
  • staycation jaarboek
  • Hemester-boken

   Äventyren kan ha varit närmare hemmet 2020 men det betyder inte att de var mindre speciella. Använd denna temabok för att göra en fantastisk hemester-fotobok fylld av bilder från dina resor 2020 (även om de bara var ner längs gatan).
   Kom igång

  • Je jaarboek als knipselboek
  • Årsboken i klippboksstil

   Att tillbringa tid med din närmaste familj och ta långa promenader utmärkte 2020 för många människor, så minns alla dessa dyrbara ögonblick i en fotobok i klippboksstil. Denna temabok levereras komplett med handskrivna teckensnitt och frimärken.
   Kom igång

  • Een ik-mis-jullie-boek
  • Een ik-mis-jullie-boek
  • En “jag saknar dig”-bok

   Om du inte har kunnat träffa dina nära och kära i år, skapa en fotobok full av de ögonblick då du önskar att de hade varit där. Perfekt för mor och farföräldrarna, släkt och vänner att låta dem veta att du saknar dem – den mest betydelsefulla presenten till de du saknar.
   Kom igång

  • En kärleksbok

   Skapa en fotobok full av alla de ögonblick du har tillbringat med din partner i år, från dejtingkvällar i köket till filmkvällar framför Netflix. Eller kanske reflektera över tidigare äventyr och skapa en bok om era bästa ögonblick tillsammans.
   Kom igång

  • En hobbybok

   Det fanns gott om tid att ta upp gamla hobbyer igen (eller lära sig nya) i år, så skapa en fotobok som visar upp dina nya färdigheter. Varför inte lägga alla dina matlagningstriumfer från 2020 i en receptbok?
   Kom igång

  • Välj din favorit

   Vi har över 150 designmallar att välja mellan, så du kommer garanterat att hitta en som passar de ögonblick du vill minnnas.
   Kom igång

   Dessa vackra designs finns bara tillgängliga när du skapar din bok på datorn.

Din årsbok, på ditt sätt

Oavsett om du vill ägna timmar åt att göra din årsbok perfekt eller du hellre låter oss göra det hårda arbetet åt dig, kan du skapa din bok på ditt sätt.

  • Känner du dig kreativ?

   Välj att skapa själv: Skapa din årbok från grunden och använd de oändliga kreativa möjligheter som våra fotoboksprogram har att erbjuda.
   Välj att skapa själv: Skapa i farten, med vår lättanvända app.

   KOM IGÅNG

  • Ingen tid att skapa din årsbok?

   Välj Smart Assistent: Ladda enkelt upp ALLA dina bilder från året som gått så gör vi layouten åt dig. Den kan fortfarande redigeras så du har fullständig kreativ frihet.

   KOM IGÅNG

   Vår Smart Assistent finns endast för dator.

Inspiration till din årsbok

Vi har alla tips du behöver för att skapa din bästa årsbok någonsin, och vi längtar efter att få dela med oss av alla våra expertråd.

  • 11 anledningar till att skapa en årsbok

   Från att starta ett nytt kreativt projekt till att komma ihåg de bästa ögoblicken från ditt år, kolla in dessa elva anledningar till varför du ska göra en årbok för 2020.

   LÄS MER

  • Kreativa idéer för din årsbok

   Om du inte är säker på var du ska börja när det gäller att skapa din årbok har vi några tips som hjälper dig att designa den själv från omslag till omslag.

   LÄS MER

Se varför våra kunder älskar våra fotobäcker

Rated 4.2 of 5 based on 9234 reviews
 
Jättefin kvalité

Jättefin kvalité. smidigt att göra egna personliga fotoböcker. Snabb leverans och prisvärt
Läs mer

– Mikaela
 
 
Supernöjd

Supernöjd med fotoboken
Läs mer

– Caroline
 
 
Jag tycker färgerna stämmer väl och…

Jag tycker färgerna stämmer väl och möjligheten att göra sin helt egna design av hur fotona ska placeras i en väggkalender eller fotobok är värt alla stjärnor.
Läs mer

– Börje Eriksson
 

Följ oss på sociala medier för fler tips


Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.