Tackkort begravning

Designa dina egna tackkort begravning på nätet enkelt hos önskefoto. Välj bild, skriv egen text eller använd dig av våra fördesignade mallar. Beställ snabbt!

  • Tackkort begravning
  • 100% Nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Göra din egen tackkort begravningt

Tackkort begravning

Att skicka ett tackkort efter begravning är ett fint sätt att visa sin uppskattning för de personer som på något sätt bidrog med tankar, blommor eller gåvor till den avlidna. Hos hos på önskefoto kan du göra ett personligt tackkort begravning. Du har möjlighet att skräddarsy begravning tackkort precis som du önskar. Du designar korten i några enkla steg och väljer allt från bilder, formen på produkten samt papprets kvalitet. Vi har färdigtryckta bakgrunder som du kan använda dig av till dina tackkort efter begravning. Du kan också använda egna bilder.

Tackkort begravning med foto

Att göra egna tackkort efter begravning kan vara ett viktigt steg i sorgearbetet. Vi vill hjälpa dig att skapa precis de kort som du önskar, till exempel tackkort begravning med foto. Att använda ett porträtt av den avlidna på tackkortet blir allt mer vanligt och dessutom mer personligt. Att skapa ett kort genom oss kan gå till på flera sätt. Antingen väljer du en förtryckt bakgrund och väljer till egen text och bild eller designar du allt från början. Gör det som passar dig.

Beställa tackkort till begravning genom önskefoto

Att beställa tackkort begravning ska vara enkelt och prisvärt. Du ska kunna skapa en produkt som du blir nöjd med och kvaliteten på varan ska motsvara dina höga krav. Genom att använda dig av ett marknadsledande företag kan du känna dig trygg i att dina önskemål uppfylls. När du väl har gjort din beställning ser du orderstatus på din beställning. På så sätt har du full insyn i hela kedjan, från design till dess att produkterna är hemma hos dig.