Skapa ett fotokollage

Vill du visa upp alla dina bästa bilder? Hos önskefoto kan du skapa ett eget kollage med foton och hänga upp dina favoritminnen på väggen i storslaget format. Oavsett om du föredrar en poster, canvastavla, aluminiumtavla, plexiglastavla eller skumtavla kan du välja mellan flera material, storlekar och format och se till att dina favoritbilder blir rummets självklara blickfång. Ett magnifikt bildkollage blir också en väldigt fin present till släkt, vänner och kollegor.

  • Skapa fotokollage av hög kvalitet
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och lätt online
Skapa ett fotokollage

Skapa ett fotokollage online

Du kan enkelt skapa ett kollage online med vårt användarvänliga skaparverktyg – antingen från datorn eller med mobilen i farten. Välj bara material, storlek och format och ge kreativiteten fritt spelrum. Du bestämmer om du vill skapa ett canvaskollage med massor av bilder eller ett posterkollage som visar upp höjdpunkter på ett visst tema. Som pricken över i kan du lägga till en ram runt fotokollaget – vi kan lova att det gör ditt mästerverk till rummets mittpunkt.

Kreativa fotokollageidéer

Oavsett tillfälle kan du ta hjälp av önskefoto för att skapa ett kollage som samlar alla dina favoritbilder på en och samma vägg. En kul idé är till exempel att föreviga höjdpunkterna från din senaste resa på en fototavla med många bilder. Sedan kan du njuta av sommaren för evigt inom hemmets fyra väggar. En poster med ett fotokollage blir också en uppskattad personlig present till vänner, föräldrar och mor- och farföräldrar. Du kan överraska din partner med era personliga favoritbilder samlade till ett kollage på alla hjärtans dag. Eller så kan du framkalla ett kollage med de bästa bilderna på barnen från gångna år. Låt kreativiteten få fritt spelrum.

Vårt tips: canvaskollage

Våra canvastavlor har karaktäristisk struktur och ger ett ombonat och klassiskt intryck – det är inte utan anledning som de tillhör våra storsäljare. Även om du vill föreviga flera bilder och skapa ett fotokollage är det här materialet ett bra alternativ. Ett fotokollage på canvas passar särskilt bra till semester- och familjebilder. Men en inramad canvastavla blir också en tjusig present. Hos önskefoto kan du göra ett kollage på tavla snabbt och prisvärt för att överraska nära och kära eller göra det mysigt hemma.

Vårt bästa tips: Upptäck även våra andra material i den ultimata väggdekorationsguiden.

Skapa ett fotokollage hos önskefoto

Oavsett om du vill skapa ett fotokollage på canvastavla eller som poster kan du föreviga många av livets höjdpunkter i en enda väggdekoration och göra ett väldigt personligt kollage hos önskefoto. Liva upp väggarna hemma eller skapa unika presenter med några enkla klick. Välj bara ut dina favoritbilder, välj material och eventuell ram och skapa ett kollage med många små bilder. Samla dina bästa stunder och se tillbaka på dem gång på gång.